[A6 C5]Xenony w miejsce przeciwmgielnych
Tak oficjalnie przyznajesz się do łamania prawa?LuQas pisze:W dzien jezdze sam na nich
Ja tam się do tego przyzwyczaiłem, bo z głupotą się nie wygra. Jedyne czego nie mogę zdzierżyć to takiego halogenowca w deszczu. Jak mamy mokrą drogę to robi się z niej lusterko, ale wytłumacz to ciemnocie, że deszcz to nie mgła.
Tu masz kolego rację. Nie każdy jest właśnie świadomy tego że mokra powierzchnia działa jak lustro i używanie halogenów ( jak sama nazwa mówi "przeciwmgielnych") podczas deszczu jest nieodpowiednie.John pisze: Ja tam się do tego przyzwyczaiłem, bo z głupotą się nie wygra. Jedyne czego nie mogę zdzierżyć to takiego halogenowca w deszczu. Jak mamy mokrą drogę to robi się z niej lusterko, ale wytłumacz to ciemnocie, że deszcz to nie mgła.
Ja nic do przeróbek świateł na ksenon nie mam jeśli oczywiście są zachowane zasady:
1. światło w soczewce
2. czyste klosze
No i normalnie ustawione.
NIc mnie tak nie wku... jak widzę jedzie baran za przeproszeniem z ksenonami w zwykłych lampach i on jest dumny bo przecież ma KSENON
Nie ważne że to tylko dobrze on ma bo poza tym że mu fajnie świeci to też razi wszystkich z naprzecieka. normalnie ÂŻAL!!!!
A ja tylko czekam aż u mnie w małej mieścinie zaczną się dobierać do takich właśnie ksenoniarzy. Ja jak takowych ,mijam to od razu włączam światła drogowe.
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
tak właśnie jak kolega napisał. soczewki od audi a6 poliftowego :lol:
Tylko że u mnie włączają sie długie razem z przesłoną.
a6-c5-przerobka-lamp-przedliftowych-na- ... t16245.htm
Tylko że u mnie włączają sie długie razem z przesłoną.
a6-c5-przerobka-lamp-przedliftowych-na- ... t16245.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
wlozylem u siebie takze 6000KPrZeMo_A6 pisze:A6 na xenonach 6000K w halogenach:
[url=http://images43.fotosik.pl/1124/7960b9bc5333d42cmed.jpg]Obrazek[/URL]
Moim zdaniem wygląda super!
do tego udalo sie kupic orginalne nowe halogeny Audi/Hella i efekt jest bardzo dobry.
Bardzo dobrze sprawdza mi sie jezdzac przez podlasie, mazury i ogolnie na nie uczeszczanych drogach...
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
dokladnie zeby nie widziec roznicy barwy na soczewce musi byc 6000k a na odlbysniku 4300, w przeciwnym przypadku xenon na odlbysniku przy zamontowaniu w obydwu takiej samej barwy bedzie bardziej niebieskiKrisssA6 pisze:chce zalozyc sobie xenon kit do przeciwmgielnych swiatel.zastanawiam sie jaki zestaw kupic ?czy 4300k bedzie ok?moje normalne lampy maja 6000k wiec 4300 w przeciwmgielnych powinno byc ok?
-
- Forum Audi A6 / A7
dzis zakupilem xenon kit do halogenow cienkie balasty H3 4300K zakupilem takie zarniki dlatego bo w lampach mam 6000K wiec halogen bedzie 4300K mysle ze dobrze zrobilem.zerknijcie na link mysle ze sa ok
http://www.ebay.co.uk/itm/H3-VIRTUAL-DA ... 5334406732
[ Dodano: 2011-10-04, 15:27 ]
wlasnie koles napisal ze nie ma na stanie 4300K i oferuje mi 6000K ale jak to bedzie wygladalo?normane ksenony mam w lamach 6000K no i w przeciwgielnych bedzie 6000K ciekawe jak to bedzie wygladalo?
http://www.ebay.co.uk/itm/H3-VIRTUAL-DA ... 5334406732
[ Dodano: 2011-10-04, 15:27 ]
wlasnie koles napisal ze nie ma na stanie 4300K i oferuje mi 6000K ale jak to bedzie wygladalo?normane ksenony mam w lamach 6000K no i w przeciwgielnych bedzie 6000K ciekawe jak to bedzie wygladalo?