[A6 C5]Xenony w miejsce przeciwmgielnych
Tak oficjalnie przyznajesz się do łamania prawa?LuQas pisze:W dzien jezdze sam na nich
Ja tam się do tego przyzwyczaiłem, bo z głupotą się nie wygra. Jedyne czego nie mogę zdzierżyć to takiego halogenowca w deszczu. Jak mamy mokrą drogę to robi się z niej lusterko, ale wytłumacz to ciemnocie, że deszcz to nie mgła.
Tu masz kolego rację. Nie każdy jest właśnie świadomy tego że mokra powierzchnia działa jak lustro i używanie halogenów ( jak sama nazwa mówi "przeciwmgielnych") podczas deszczu jest nieodpowiednie.John pisze: Ja tam się do tego przyzwyczaiłem, bo z głupotą się nie wygra. Jedyne czego nie mogę zdzierżyć to takiego halogenowca w deszczu. Jak mamy mokrą drogę to robi się z niej lusterko, ale wytłumacz to ciemnocie, że deszcz to nie mgła.
Ja nic do przeróbek świateł na ksenon nie mam jeśli oczywiście są zachowane zasady:
1. światło w soczewce
2. czyste klosze
No i normalnie ustawione.
NIc mnie tak nie wku... jak widzę jedzie baran za przeproszeniem z ksenonami w zwykłych lampach i on jest dumny bo przecież ma KSENON
Nie ważne że to tylko dobrze on ma bo poza tym że mu fajnie świeci to też razi wszystkich z naprzecieka. normalnie ÂŻAL!!!!
A ja tylko czekam aż u mnie w małej mieścinie zaczną się dobierać do takich właśnie ksenoniarzy. Ja jak takowych ,mijam to od razu włączam światła drogowe.
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7

tak właśnie jak kolega napisał. soczewki od audi a6 poliftowego :lol:
Tylko że u mnie włączają sie długie razem z przesłoną.
a6-c5-przerobka-lamp-przedliftowych-na- ... t16245.htm
Tylko że u mnie włączają sie długie razem z przesłoną.
a6-c5-przerobka-lamp-przedliftowych-na- ... t16245.htm
-
axe
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
wlozylem u siebie takze 6000KPrZeMo_A6 pisze:A6 na xenonach 6000K w halogenach:
[url=http://images43.fotosik.pl/1124/7960b9bc5333d42cmed.jpg]Obrazek[/URL]
Moim zdaniem wygląda super!
do tego udalo sie kupic orginalne nowe halogeny Audi/Hella i efekt jest bardzo dobry.
Bardzo dobrze sprawdza mi sie jezdzac przez podlasie, mazury i ogolnie na nie uczeszczanych drogach...
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
-
gość_
dokladnie zeby nie widziec roznicy barwy na soczewce musi byc 6000k a na odlbysniku 4300, w przeciwnym przypadku xenon na odlbysniku przy zamontowaniu w obydwu takiej samej barwy bedzie bardziej niebieskiKrisssA6 pisze:chce zalozyc sobie xenon kit do przeciwmgielnych swiatel.zastanawiam sie jaki zestaw kupic ?czy 4300k bedzie ok?moje normalne lampy maja 6000k wiec 4300 w przeciwmgielnych powinno byc ok?
-
KrisssA6
- Forum Audi A6 / A7

dzis zakupilem xenon kit do halogenow cienkie balasty H3 4300K zakupilem takie zarniki dlatego bo w lampach mam 6000K wiec halogen bedzie 4300K mysle ze dobrze zrobilem.zerknijcie na link mysle ze sa ok
http://www.ebay.co.uk/itm/H3-VIRTUAL-DA ... 5334406732
[ Dodano: 2011-10-04, 15:27 ]
wlasnie koles napisal ze nie ma na stanie 4300K i oferuje mi 6000K ale jak to bedzie wygladalo?normane ksenony mam w lamach 6000K no i w przeciwgielnych bedzie 6000K ciekawe jak to bedzie wygladalo?
http://www.ebay.co.uk/itm/H3-VIRTUAL-DA ... 5334406732
[ Dodano: 2011-10-04, 15:27 ]
wlasnie koles napisal ze nie ma na stanie 4300K i oferuje mi 6000K ale jak to bedzie wygladalo?normane ksenony mam w lamach 6000K no i w przeciwgielnych bedzie 6000K ciekawe jak to bedzie wygladalo?