W tym czasie przerobiłbym 5 kompletów H7 i 5 procesów gojenia ran ciętych dłoni, związanych nieodłącznie z wymianą żarówek w Avensisie, więc jak dla mnie interes się opłacił.
[ A6 C5] Światła do jazdy dziennej hella
- mwx
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
u mojej mamy w aucie NSSC 523HP jeżdżą bezawaryjnie czwarty rok. Przetrwały nawet stłuczkę i wymianę zderzaka
Nawet parować nie chcą
W tym czasie przerobiłbym 5 kompletów H7 i 5 procesów gojenia ran ciętych dłoni, związanych nieodłącznie z wymianą żarówek w Avensisie, więc jak dla mnie interes się opłacił.
- repek92
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Paliwo: Diesel
Philipsa polecam ale nie wiem czy trafisz na niego już on był z czterema ledami świeciły pięknie. Następnie kupiłem już chyba z ośmioma i już nie były jak te z czterema. Ale dość ciekawe mogą być firmy einparts wizualnie podobne do tych Philips 4 ledy i świeca też podobnie. I dużo tańsze zestaw około 150 zł jak kupiłem od nich ledy na tablice to świeca ponad rok bez problemu teraz też kupiłem na pozycję firma godna polecenia
[ Dodano: 2017-11-06, 21:09 ]
Te miałem http://allegro.pl/philips-drl-4-swiatla ... 47923.html
[ Dodano: 2017-11-06, 21:09 ]
Te miałem http://allegro.pl/philips-drl-4-swiatla ... 47923.html
Lektorzy, nagrania: multifonika.net
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Paliwo: Diesel
Jezeli ktoś chce ciągnąć zasilanie sterownika lamp drl z kabiny to niestety musi przedłuzyć kable bo są za krótkie. Przynajmniej jak montowałem ncss to tak musiałem robić. Nie można dać sterownika blizej kabiny (u mnie wypadł obok pompy ABS) bo z kolei kable do lamp byłyby za krótkie. Więc ilość roboty nie taka sama jak ciągnięcie wszystkiego z przestrzeni pod maską. Nie wiem jak z długością kabli w Philipsach.
Części samochodowe online - Motostacja pl