jakbyście za taka cene mieli do kupienia to też byście brali ;D
[A6 C5] Przeróbka przed liftem na po lifcie
-
gość_
-
Blade-Karol
w sprawie zmiany pasa przedniego na poliftowy będę wdzięczny za pomoc w tym temacie: -a6-c5-avant-wymiana-przodu-z-przed-lif ... htm#408990
-
raggaman
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja jestem świeżo po takiej operacji.hadeseth pisze:Odgrzeje troche kotleta
Panowie, jaki bedzie caly koszt takiej operacji? Wymiany przedy na polift?
Pozdrawiam
Maska min. 600 zł
Grill górny i dolny - jak uda Ci się wyrwać za 150 zł dwa to dobra cena
Belka zderzaka - 150 zł podróba lub jak trafisz w tej kasie to oryginał
zderzak min. 200 zł
Spryskiwacze szyby przedniej -
halogeny
kratki zderzaka boczne
lampy przednie - ja kupiłem angliki za 300 zł komplet, do tego 2 soczewki bixenonowe od Merca 120 zł i własna praca typu polerowanie ect.
Jak masz bix lub xenon to zestaw HID 4300 K D2S - 150 zł
Jak zderzak pod spryski to - zestaw sprysków i pompka - 200 zł do tego trzeba kupić zaślepki zderzaka w ASO - ceny nie znam bo jeszcze nie byłem
Do tego wiadomo - malowanie.
Pasa przedniego nie trzeba zmieniać ja naczytałem się na forum, że trzeba i tylko naraziłem się na koszta bo tak lift zagościłby dużo wcześniej.
grzane fotele
czesc Wam
wie ktos moze czy jezeli kupie a6 c5 bez grzanych foteli za rowno z przodu jak i z tylu to czy bedzie mozliwosc zamontowania grzanych foteli z przodu i z tylu?co trzeba zrobic i ile to by kosztowalo?szukalem teraz na forum caly czas i nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytania wiec pozwolilem sobie tutaj napisac, mam nadzieje ze dobrze trafilem, dzieki za ewentualne odpowiedzi.
wie ktos moze czy jezeli kupie a6 c5 bez grzanych foteli za rowno z przodu jak i z tylu to czy bedzie mozliwosc zamontowania grzanych foteli z przodu i z tylu?co trzeba zrobic i ile to by kosztowalo?szukalem teraz na forum caly czas i nigdzie nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytania wiec pozwolilem sobie tutaj napisac, mam nadzieje ze dobrze trafilem, dzieki za ewentualne odpowiedzi.
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
robert78, Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylę
Kupujesz Klimatronic z funcką grzania foteli oraz nawiewy z tyłu i wiązki!
Wszystko możesz kupić u naszego Kumpla PISI-ego
a6-s6-c5-wszystkie-czesci-duzy-wybor-vt45798.htm
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
hej, dzieki za odpowiedz. brat mi mowil ktory ma a3 ale nie wiem jaki model(raczej jeden z przedostatnich) ze ponoc wiazki sa juz puszczone tylko trzeba by bylo kupic maty grzejne na fotele. ile w tym jest prawdy?Michałł pisze:robert78, Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylęKupujesz Klimatronic z funcką grzania foteli oraz nawiewy z tyłu i wiązki!
-
marcin_lechu
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
- emilzizi
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Emil
- Rocznik: 2000
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Paliwo: Benzyna
tutaj się myliszMichałł pisze:robert78, Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylę
jest jeszcze jeden kolega na forum do którego możesz uderzyć,ma trochę korzystniejsze ceny
viewtopic.php?t=58865
-
raggaman
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
Nie wszystkie Recaro miały grzaną tylną kanapę.Michałł pisze: Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylę
Zero prawdy. Jak nie masz grzania, a chcesz mieć to musisz kupić ori wiązkę kabinową i ciągnąć kable.robert78 pisze:hej, dzieki za odpowiedz. brat mi mowil ktory ma a3 ale nie wiem jaki model(raczej jeden z przedostatnich) ze ponoc wiazki sa juz puszczone tylko trzeba by bylo kupic maty grzejne na fotele. ile w tym jest prawdy?
Podejdzie..ale będziesz miał szparę między zderzakiem,a maską i wygląda to z pupy.marcin_lechu pisze:a sam zderzak podejdzie z wersji po lifcie do 99roku?
pzdr
Odgrzeje schabowego.
Chcę się upewnić, bo jedni piszą, że trzeba zmieniać inni nie. Myślę, że teraz już więcej osób to robiło i ktoś pomoże
Jak to wygląda ze zmianą przodu na poliftowy? (Moją mam 97r, a "dawce" 00r), więc lampy, zderzak, maskę kompletną itd będę miał, pytanie tylko czy pas przedni też muszę zmienić, czy nie ?
Chcę się upewnić, bo jedni piszą, że trzeba zmieniać inni nie. Myślę, że teraz już więcej osób to robiło i ktoś pomoże
Jak to wygląda ze zmianą przodu na poliftowy? (Moją mam 97r, a "dawce" 00r), więc lampy, zderzak, maskę kompletną itd będę miał, pytanie tylko czy pas przedni też muszę zmienić, czy nie ?
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna