jakbyście za taka cene mieli do kupienia to też byście brali ;D
Ja jestem świeżo po takiej operacji.hadeseth pisze:Odgrzeje troche kotleta
Panowie, jaki bedzie caly koszt takiej operacji? Wymiany przedy na polift?
Pozdrawiam
hej, dzieki za odpowiedz. brat mi mowil ktory ma a3 ale nie wiem jaki model(raczej jeden z przedostatnich) ze ponoc wiazki sa juz puszczone tylko trzeba by bylo kupic maty grzejne na fotele. ile w tym jest prawdy?Michałł pisze:robert78, Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylęKupujesz Klimatronic z funcką grzania foteli oraz nawiewy z tyłu i wiązki!
Wszystko możesz kupić u naszego Kumpla PISI-ego
a6-s6-c5-wszystkie-czesci-duzy-wybor-vt45798.htm
tutaj się myliszMichałł pisze:robert78, Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylę
Nie wszystkie Recaro miały grzaną tylną kanapę.Michałł pisze: Kupujesz Fotele recaro bo tylko one byly grzane z tyłu jak i przodu o ilę się nie mylę
Zero prawdy. Jak nie masz grzania, a chcesz mieć to musisz kupić ori wiązkę kabinową i ciągnąć kable.robert78 pisze:hej, dzieki za odpowiedz. brat mi mowil ktory ma a3 ale nie wiem jaki model(raczej jeden z przedostatnich) ze ponoc wiazki sa juz puszczone tylko trzeba by bylo kupic maty grzejne na fotele. ile w tym jest prawdy?
Podejdzie..ale będziesz miał szparę między zderzakiem,a maską i wygląda to z pupy.marcin_lechu pisze:a sam zderzak podejdzie z wersji po lifcie do 99roku?
pzdr