[A6 C6] Przeróbka na RS6
Tak jak mowilem na sprobowanie wrzucilem folie ale bez kompletnego oklejenia wszystkich elementow ( jak panel z mmi liczniki klima ) to nie ma za bardzo sensu
![Obrazek]()
a ponizej malowalem w paincie na czarno ale jeszcze nie narzuciłem wzoru karbonu
![Obrazek]()
nie wiem czy Czerń fortepianowa nie byla by lepsza albo pokryc elementy wodo-drukiem wzor karbon
a ponizej malowalem w paincie na czarno ale jeszcze nie narzuciłem wzoru karbonu

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
He he a mnie się bardziej podoba ten karbon na boczku.
Czerń jakoś za bardzo kontrastuje
Czerń jakoś za bardzo kontrastuje

Nigdy nie narzekaj że masz w życiu pod górę jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. Forum Audi A6 dyskusyjne !
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Witam panowie bardzo sięmi podobająWasze furki- naprawde niczego sobie. Szczególnie podziwiam kolegę Bexa dla którego AUDI to również pasja. A tyak już konkretnie to chcialbym się dowiedzieć czy można kupić taka właśnie folię 3M ale koloru srebrny mat? Chodzi mi o oklejenie zewnętrznych lusterek w mojej A6 C5. Jesli ktosma namiar na sprzedającego taki produkt to bardzo prosze o info. Pozdrawiam.
Eee tam kazdy na tym forum albo wiekszosc to fani/maniacy/pasionaci itd kazdy na swoj sposob ma pewnie srobe jedni po prostu wieksza inni mniejsza...
swoja droga, na alledrogo na bank dostaniesz srebrny karbon od 3m'a
co do srebrnego matu
http://allegro.pl/folia-srebrna-alumini ... 02348.html
(ale nie wiem czy 3m bo nie pisze )

swoja droga, na alledrogo na bank dostaniesz srebrny karbon od 3m'a
co do srebrnego matu
http://allegro.pl/folia-srebrna-alumini ... 02348.html
(ale nie wiem czy 3m bo nie pisze )
tutaj masz srebrną folia firmy 3M http://allegro.pl/folia-srebrny-carbon- ... 51120.html
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Tą folię co kolega Bexa pokazuje to widiałem na allegro ale chyba nie jest to folia 3M. Zresztą obawiam się że cena może może iśc w parze z jakością. Ale podzwonie i poustalam co i jak. Ewentualnie wezmę na próbę kawałek. A co do folii którą pokazał kolega qubas to niestety ale jest to mimo wszysto carbon co u mnie nie wchodzi w grę. Interesuje mnie srebrny mat gdyż takie są lustra w RS-ach. Ale dzieki za zainteresownie. Pozdro. Jak cośkonkretnego ustale to dam info dla potomnych
@DNK
zrobilem to bez rozbierania drzwi ale to istny hardcore na granicy pekniecia plastiku
![Obrazek]()
1. tak jak czerwone strzalki wypiolem kawalek tej tapicerki
2. niebieska strzalka tam po odpieciu tapicerki jest taki zatrzask, ktorego zrzuciłem/odgiąłem
3. przyciski jest w "korytku prostokątnym" jak te zółte linie, rozgiolem maksymalnie jak sie dalo te plastiki w ktoych siedzi ten przycisk, podwazylem z 2 stron to korytko zeby zatrzaski wyskoczyly.
4. caly czas pchalem od gory stary przycisk, zielona strzalka.
5. przycisk wpadł do srodka, a wczesniej jeszcze odpiolem od niego wtyczke, wydłubałem go , wcisnolem do srodka nowy, i za pomoca wszystkiego co mialme pod reką ustawilem go tam w srodku i wpiolem do gory.
Czas 10 min, poziom trudnosci w ten sposob od 1 do 10 ... 15hehe bo na granicy pekniecia wszystkiego (odradzam serdecznie ten sposob ÂŻanet Kaleta położna hehe)
ps. przelaczniki widzialem po 45eur na ebay'u
zrobilem to bez rozbierania drzwi ale to istny hardcore na granicy pekniecia plastiku
1. tak jak czerwone strzalki wypiolem kawalek tej tapicerki
2. niebieska strzalka tam po odpieciu tapicerki jest taki zatrzask, ktorego zrzuciłem/odgiąłem
3. przyciski jest w "korytku prostokątnym" jak te zółte linie, rozgiolem maksymalnie jak sie dalo te plastiki w ktoych siedzi ten przycisk, podwazylem z 2 stron to korytko zeby zatrzaski wyskoczyly.
4. caly czas pchalem od gory stary przycisk, zielona strzalka.
5. przycisk wpadł do srodka, a wczesniej jeszcze odpiolem od niego wtyczke, wydłubałem go , wcisnolem do srodka nowy, i za pomoca wszystkiego co mialme pod reką ustawilem go tam w srodku i wpiolem do gory.
Czas 10 min, poziom trudnosci w ten sposob od 1 do 10 ... 15hehe bo na granicy pekniecia wszystkiego (odradzam serdecznie ten sposob ÂŻanet Kaleta położna hehe)
ps. przelaczniki widzialem po 45eur na ebay'u

No tak jak pisalem te male uplifty sa czasami najlepsze. Ten 'srebrny' joystick bardzo mi sie podoba ale ja sie chyba nie zdecyduje zeby go zmienic. Z moim szczesciem polamie sie wszystko co tylko polamac sie da... :mrgreen:
Dzieki za odpowiedz
Dzieki za odpowiedz
- MMI soft 5550
- Audi Music Interface
- Bluetooth
- Navi
- Audi Music Interface
- Bluetooth
- Navi
-
- Forum Audi A6 / A7