[A6 C6] Przeróbka na RS6
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
taka sobie kupcie:))
http://cgi.ebay.de/Hauben-Car-Wrapping- ... 5194ccd7ee
:mrgreen: :mrgreen:
a serio:
tez uwazam, ze w miare gruba przezroczysta

http://cgi.ebay.de/Hauben-Car-Wrapping- ... 5194ccd7ee
:mrgreen: :mrgreen:
a serio:
tez uwazam, ze w miare gruba przezroczysta

no to znaczy ze nie jestes prawdziwym milosnikiem audi jak sie nie martwisz o nastepnego wlasciciela twojego auta :mrgreen: -(znaczy ja sie najezdzilem niech idzie do zydaDirty pisze:Szczerze to mam to w czterech literach co może sobie myśleć kolejny właściciel.....Tomas pisze:Kamyczki i odpryski z przodu to standart ,nie ma co malowac bo następny wlasciciel będzie sie czepial ze bite autko kupuje :-D -lepiej okleic jak juz tak bardzo widac
Co do tej przezroczystej folii, to jak to ma zakryć te odpryski?? Jest sens?

- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
Odpryskow ktore juz masz to przezroczysta folia nie zakryje, dlatego przewaznie robi sie to jak samochod jest nowy i nie ma juz odpryskow.
Mozna kupic cale zestawy takiej foli juz dociete to danego samochodu,
link z eBay.
Mozna kupic cale zestawy takiej foli juz dociete to danego samochodu,
link z eBay.
- benny
- Forum Audi A6 / A7
Wracając do tematu... Moim zdaniem kolego Twoje auto już lepiej wygląda jak jeździ. S6 wygląda ciekawie a to co masz pod maską większości nie obchodzi. Jak byś przejechał koło mnie to bym sobie pomyślał fajne S6... Powiedzmy że przerobisz je na te RS6 to jakie felgi założysz?? ja nie wyobrażam sobie RS-a bez 19" lub 20" Jeśli zostawisz koła 17 cy nawet 18 cali to nie będzie to! A jak sobie wyobrażasz zakręcenie kółkiem o śr. 20" byle jaka skoda octavia w dizelku da Ci wtedy łomot na światłach. Nie wspominająć że każdy w subaru czy innym japończyku będzie chciał się z tobą próbować. Po drugie: pomyśl, stoi grupka kolesi na widok RS-a każdy patrzy w twoim kierunku z otwartą gębą, mijasz ich i po chwili w lusterku widzisz głupkowate uśmieszki... to tylko przykład, ale takich sytuacji będziesz miałbyś napewno więcej.
strasznie niezdrowe tak patrzec na to co powiedza / pomysla inni
Jedna sprawa to wiadomo jak by mi zalezalo na mocy a nie wygladzie to bym kupil inne auto z wielkim silnikiem i ruszał z każdych świateł wciskajac gaz do oporu...
Dzisiaj wdzialem jak na masłowie Calibra na 1/4 mili rozsmarowala nowe Camaro SS.. i jakos specjalnie dlugo bym sie nie zastanawial ktore auto wole hehe, nieważne zreszta
Milo ze sie troszczysz o to jakie bede mial problemy z sciganiem sie na swiatlach itd, choc nie wiem bo jakos nigdy tego nie robilem i nie mialem zamiaru tego robic,nie wiem co ci odpowiedziec
Na wszelki wypadek dalsze przeróbki zachowam dla siebie zeby juz nie draznic nikogo z forum
Jedna sprawa to wiadomo jak by mi zalezalo na mocy a nie wygladzie to bym kupil inne auto z wielkim silnikiem i ruszał z każdych świateł wciskajac gaz do oporu...
Dzisiaj wdzialem jak na masłowie Calibra na 1/4 mili rozsmarowala nowe Camaro SS.. i jakos specjalnie dlugo bym sie nie zastanawial ktore auto wole hehe, nieważne zreszta
Milo ze sie troszczysz o to jakie bede mial problemy z sciganiem sie na swiatlach itd, choc nie wiem bo jakos nigdy tego nie robilem i nie mialem zamiaru tego robic,nie wiem co ci odpowiedziec
Na wszelki wypadek dalsze przeróbki zachowam dla siebie zeby juz nie draznic nikogo z forum

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Bexa, Calibra vis Camaro?
No rzeczywiście trudny wybór :mrgreen: :mrgreen:
A narzekaniami się nie przejmuj.
Twoje podejście na przykładzie lamp do jazdy dziennej jest super.
Ori lampy LED są wypasione ale już nawet te z Hella zakładają do byle g....na
Więc tak trzymaj bylebyś nie zakładał spojlerów a-la Need for speed :-P
No rzeczywiście trudny wybór :mrgreen: :mrgreen:
A narzekaniami się nie przejmuj.
Twoje podejście na przykładzie lamp do jazdy dziennej jest super.
Ori lampy LED są wypasione ale już nawet te z Hella zakładają do byle g....na
Więc tak trzymaj bylebyś nie zakładał spojlerów a-la Need for speed :-P
Nigdy nie narzekaj że masz w życiu pod górę jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. Forum Audi A6 dyskusyjne !
- benny
- Forum Audi A6 / A7
Nie chciałem Cię urazić kolego swoją opinią, generalne uważam że powinna być zachowana jakaś równowaga pomiędzy wyglądem auta a jego osiągami. Skoro masz silnik 2.0 TDI kierowałeś się ekonomią auta a nie osiągami przy zakupie. Więc nie dziwię się że ze świateł nie próbowałeś... Zrobienie go na RS-a to jak nażarcie się sterydów i przypakowanie - będziesz straszył namieście, a od pierwszego cwaniaczka dostaniesz po nosie. A jeśli Calibra wklepała Corvette to pomyśl sobie co przeżywał koleś właśnie z tej Corvette jak objechał go opel
Poza tym Wolał byś Corvette z wyglądu, bo nie wiesz co i jak zostało przerobione w Calibrze, podejrzewam żeby objechać ponad 500 konne monstrum to z opla tylko buda została a przeróbki i modyfikacje są więcej warte niż ta Corvetta.