Pisalem o Camaro SS, i wolalbym je z wygladu nawet wlasnie jak by calibra byla milion razy drozsza i mocniejsza i co tam jeszcze kto woli. Nie wiem caly czas probuje powiedziec ze przerabiam sobie auto tak zeby mi sie podobalo i nie musi miec 500koni bo nie mam nurburgingu za domem a dwa przepraszam ale niepotrzebuje tego..benny pisze:Nie chciałem Cię urazić kolego swoją opinią, generalne uważam że powinna być zachowana jakaś równowaga pomiędzy wyglądem auta a jego osiągami. Skoro masz silnik 2.0 TDI kierowałeś się ekonomią auta a nie osiągami przy zakupie. Więc nie dziwię się że ze świateł nie próbowałeś... Zrobienie go na RS-a to jak nażarcie się sterydów i przypakowanie - będziesz straszył namieście, a od pierwszego cwaniaczka dostaniesz po nosie. A jeśli Calibra wklepała Corvette to pomyśl sobie co przeżywał koleś właśnie z tej Corvette jak objechał go opelPoza tym Wolał byś Corvette z wyglądu, bo nie wiesz co i jak zostało przerobione w Calibrze, podejrzewam żeby objechać ponad 500 konne monstrum to z opla tylko buda została a przeróbki i modyfikacje są więcej warte niż ta Corvetta.
tak jedyny moj grzech to to ze chce zeby auto ladnie i agresywnie wygladalo daj mi to rozgrzeszenie plizzzzzzzzzz hehehe