Ma chyba najlepsze ceny i najbardziej pro podejście do klienta....
IC + rury i silikony to około 1100 zł
DV jak dobrze pamiętam płaciłem 160 ? jakoś tak
DP lepiej 3 cale a wydech 2,5
TO faktycznie ekstra ceny .. IC kupisz za 350 zł , rury i kolanka 150 zł, na złączki wydaj z górką 150 zł = 650 zł .Maver pisze:IC + rury i silikony to około 1100 zł
Widziałem te DV na allegro.. sam byłem ciekaw, ale usłyszałem że to chjnia.. " albo Forge..albo oryginalna ". Po tych słowach zrezygnowałem. Jakbym miał kupic no name od Sida to wolałbym The Sun za 250 złMaver pisze:DV jak dobrze pamiętam płaciłem 160 ? jakoś tak
Maver pisze:DP lepiej 3 cale a wydech 2,5
rura-i-kolanko-kwas-na-dp-vt40403.htmmart73301 pisze:A ile za ten zestawik, napisz na PRV
toom_ek pisze:witam , a od 2,2 turbo podejdą ? , jaki jest regulator ciśnienia paliwa 3bar. czy 4 bar. w AEB ?
2,2l S2 (3B) [Audi 200 20v Turbo]:
0 280 150 737 - czarne - 305 cm³/min przy 3bar
2,2l S2 & S6 (ABY/AAN):
0 280 150 951 - czarne - 346 cm³/min przy 3bar
wielkością takie same jak te w AEB
Oj to ja bawił się będę na wiosnę bo na razie to za bardzo zajęty jestemMaver pisze:Ragga jak przypasujesz z S4 B5 daj cynk mam takie do wzięcia za czapke gruszek ;P
Ludzie też śmigają na ProPerfektach i sobie chwalą..a inni mówią , że kowalstwo artystyczne te DVkiMaver pisze:Ragga co do DV - ja mam od SID'a u mnie w mieścinie jeździ S4 B5 480 km i też na tych DV, wiele w PL mocnych projektów na nich jeździ i są OK żadna lipa.
Bierz z wlotem i wylotem po przeciwnych stronach.mart73301 pisze:raggaman, jeszcze jedno pytanko. Jaki IC podejdzie pod APU ? Zwykły z wlotem i wylotem po przeciwnych stronach czy raczej przespawany z wlotem i wylotem po tej samej stronie Mechanika nie jest moja mocną stroną, przynajmniej jak na razie Wspomóżcie wiedzą. I może ktoś już montował IC do swojej A6 to może ktoś ma fotki jak to wygląda po zamontowaniu
17. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania na forum - nic nie pisz. Absolutnie zabronione są posty typu "racja", "wow" , "hehe", "to smutne" , "ja bym to olał" , "kiedyś też tak miałem" itp. Pamiętaj, aby usilnie nie zdobywać ilości postów. Wykrycie takiego zachowania przez administratora pozbawi Cie nie tylko wszystkich postów, ale i konta.krzysztofput pisze:mart73301, Bezpodstawne pisanie dwóch postów bezpośrednio pod sobą bez korzystania z funkcji "Edytuj" jest niezgodne z Regulaminem forum - punkt 17! Dalsze takie postępowanie grozi ostrzeżeniem a nawet zablokowaniem konta!
Tak. Tylko do Forge 007p potrzebujesz wymiennych sprężynek które są zależne od ciśnienia jakie ładuje turbo.
A do tego też potrzebuję wymiennych sprężynekraggaman pisze:To jest też dobry zawór i tańszy
http://allegro.pl/the-sun...1926244130.html