[A6 C5 2.8 Quattro] Modyfikacje silnika
-
- Forum Audi A6 / A7
to co morfeusz moze rozruszamy ten temat i poszukamy co sie da zrobic , proponuje nowy dzial zastrzezony tylko dla wolnossacych , metoda prob i bledow itd itp az w koncu bedziemy mogli napisac ze tak!! to dziala i nie musisz zmieniac fury ani placic 20 tys zl za 30 szkap ,
moja milosc- audi 80 b4 2.0
moja kochanka- a6 c5 2.8
moja kochanka- a6 c5 2.8
-
- Forum Audi A6 / A7
hmm a jest to jakos potwierdzone te znikajace konie
i z czego to wynika , co do modyfikacji to 20 koni troche jest bo wtedy juz 2.8 zamienia sie w parametry jakie ma 3.0 , ale wartoby sprawdzic ile jaka przerobka daje, sa tez takie rzeczy jak planowanie glowicy polerowanie dolotu i wylotu itd , mysle ze sprawdzic nie zaszkodzi i mysle ze znajda sie tacy co sa w stanie zapalcic 2000 za 20 konikow ,
chyba jak bede mial okazje to sie przrjade na silownie i sprawdze te uciekajace konie

chyba jak bede mial okazje to sie przrjade na silownie i sprawdze te uciekajace konie
moja milosc- audi 80 b4 2.0
moja kochanka- a6 c5 2.8
moja kochanka- a6 c5 2.8
z 2.8 silnika da sie zrobic bestie ale... przynajmniej u siebie ja tam nigdzie nie widzialem miejsca na turbo a przeciez to jest silnik Vidlasty wiec trzeba dwa! niewiem czy ktos slyszal o czyms takim jak PIGGY BACK.... albo o OCTANE BOOSTER... pare rzeczy jest ale znalazlem kiedys cos takiego...
![Obrazek]()
to jest moim zdaniem jedyna rzecz konkretna ktora mozna wstawic w C5
to jest moim zdaniem jedyna rzecz konkretna ktora mozna wstawic w C5
posti, masz racje... da sie wiele z tego silnika wyciagnac.. ale jak cos trzasnie to walnie po kieszeni..
ale uwierz mi ze tunerzy wogole juz nie biora pod uwage silnika 2.7 bo wlasnie siada! ale za to zaczeli brac tylko i wylacznie a4 z 1.8 turbo z 2001 roku zadnych innych niekupuja. wyciagaja z nich ogromne moce wlasnei kumpel sklada jedna i bedzie miec ok 600 konia zreszta jak skonczy to jade z nim na chamownie pozatym w pozniejszym czasie wklada glowice z 2.0 i bedzie cos ponad 700 konia ale ile pieneidzy wydal na to to nikt nie chce wiedziec.... mysle ze za to a6 z 2005 roku by kupil..