[ All ] Grupowy chip
Marcinuk Zycze powodzenia panie spec z UK...
Piszesz cos o czym nie masz pojecia a kreujesz sie na "madrego"
Niestety wypadasz w tym troche jak "madry inaczej"
I nie radze Ci pyskowac w moim kierunku. Takich "specow z wysp" to wyprostowala moja hamownia wielokrotnie i skutecznie. Widzalem od srodka (tak tak edytujac sobie mega hiper soft) jakie burdele tam robia korzystajac
tylko i wylacznie z dobrodziejstw dobrych ubezpiecznien (jak cos sie wysra oni z wlasnej kasy nie placa).
Wiec ucza sie na klientach opowiadajac im bajki, a wykresy modyfikuja zmieniajac chociazby parametry cisnienia atmosferycznego. Poczytaj na forum A4 jest tam jeden taki temat o superchips czy jakos tak....
Ostatnio proszono mnie bym na odleglosc (dosc spora) ustawil mapy BIPow pod pompowtryski zmienione bo tamtejsi
spece nie wiedzieli wogule o czym mowa...
Oczywiscie jest tam pare swietnych firm, ktorzy robia piekne projekty. Ale soft nie bedzie kosztowac tam 200funtow i dobrze o tym wiesz....
Wiec radze Ci daruj sobie i zamilcz zanim nie zaczne wklejac tutaj wykresow z hamowni i screenshootow z winolsa...
A jesli chodzi o Dynosoft to zrobili wiele, wiele udanych projektow. Podobnie jak Comport, Masters Tuning, TuneForce i wiele innych polskich firm ktore to pseudofachowcow z wysp zjedli by na sniadanie gdybysmy mieli inne warunki pracy.
Piszesz cos o czym nie masz pojecia a kreujesz sie na "madrego"
Niestety wypadasz w tym troche jak "madry inaczej"
I nie radze Ci pyskowac w moim kierunku. Takich "specow z wysp" to wyprostowala moja hamownia wielokrotnie i skutecznie. Widzalem od srodka (tak tak edytujac sobie mega hiper soft) jakie burdele tam robia korzystajac
tylko i wylacznie z dobrodziejstw dobrych ubezpiecznien (jak cos sie wysra oni z wlasnej kasy nie placa).
Wiec ucza sie na klientach opowiadajac im bajki, a wykresy modyfikuja zmieniajac chociazby parametry cisnienia atmosferycznego. Poczytaj na forum A4 jest tam jeden taki temat o superchips czy jakos tak....
Ostatnio proszono mnie bym na odleglosc (dosc spora) ustawil mapy BIPow pod pompowtryski zmienione bo tamtejsi
spece nie wiedzieli wogule o czym mowa...
Oczywiscie jest tam pare swietnych firm, ktorzy robia piekne projekty. Ale soft nie bedzie kosztowac tam 200funtow i dobrze o tym wiesz....
Wiec radze Ci daruj sobie i zamilcz zanim nie zaczne wklejac tutaj wykresow z hamowni i screenshootow z winolsa...
A jesli chodzi o Dynosoft to zrobili wiele, wiele udanych projektow. Podobnie jak Comport, Masters Tuning, TuneForce i wiele innych polskich firm ktore to pseudofachowcow z wysp zjedli by na sniadanie gdybysmy mieli inne warunki pracy.
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wujek-West pisze:A Aligator ma hamownie 4x4??
jak nie czy jest w stanie wgrac softa bez hamowania i czy cen abyła by inna??
Posiada http://www.dynosoft.pl/oferta/14-hamowa ... a-4wd.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
W jeden nie ale jak będzie 10 to się dogadamy kto i kiedy tak aby wszystkim pasowało 

Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual