[ All ] Grupowy chip
Marcinuk Zycze powodzenia panie spec z UK...
Piszesz cos o czym nie masz pojecia a kreujesz sie na "madrego"
Niestety wypadasz w tym troche jak "madry inaczej"
I nie radze Ci pyskowac w moim kierunku. Takich "specow z wysp" to wyprostowala moja hamownia wielokrotnie i skutecznie. Widzalem od srodka (tak tak edytujac sobie mega hiper soft) jakie burdele tam robia korzystajac
tylko i wylacznie z dobrodziejstw dobrych ubezpiecznien (jak cos sie wysra oni z wlasnej kasy nie placa).
Wiec ucza sie na klientach opowiadajac im bajki, a wykresy modyfikuja zmieniajac chociazby parametry cisnienia atmosferycznego. Poczytaj na forum A4 jest tam jeden taki temat o superchips czy jakos tak....
Ostatnio proszono mnie bym na odleglosc (dosc spora) ustawil mapy BIPow pod pompowtryski zmienione bo tamtejsi
spece nie wiedzieli wogule o czym mowa...
Oczywiscie jest tam pare swietnych firm, ktorzy robia piekne projekty. Ale soft nie bedzie kosztowac tam 200funtow i dobrze o tym wiesz....
Wiec radze Ci daruj sobie i zamilcz zanim nie zaczne wklejac tutaj wykresow z hamowni i screenshootow z winolsa...
A jesli chodzi o Dynosoft to zrobili wiele, wiele udanych projektow. Podobnie jak Comport, Masters Tuning, TuneForce i wiele innych polskich firm ktore to pseudofachowcow z wysp zjedli by na sniadanie gdybysmy mieli inne warunki pracy.

Piszesz cos o czym nie masz pojecia a kreujesz sie na "madrego"
Niestety wypadasz w tym troche jak "madry inaczej"
I nie radze Ci pyskowac w moim kierunku. Takich "specow z wysp" to wyprostowala moja hamownia wielokrotnie i skutecznie. Widzalem od srodka (tak tak edytujac sobie mega hiper soft) jakie burdele tam robia korzystajac
tylko i wylacznie z dobrodziejstw dobrych ubezpiecznien (jak cos sie wysra oni z wlasnej kasy nie placa).
Wiec ucza sie na klientach opowiadajac im bajki, a wykresy modyfikuja zmieniajac chociazby parametry cisnienia atmosferycznego. Poczytaj na forum A4 jest tam jeden taki temat o superchips czy jakos tak....
Ostatnio proszono mnie bym na odleglosc (dosc spora) ustawil mapy BIPow pod pompowtryski zmienione bo tamtejsi
spece nie wiedzieli wogule o czym mowa...
Oczywiscie jest tam pare swietnych firm, ktorzy robia piekne projekty. Ale soft nie bedzie kosztowac tam 200funtow i dobrze o tym wiesz....
Wiec radze Ci daruj sobie i zamilcz zanim nie zaczne wklejac tutaj wykresow z hamowni i screenshootow z winolsa...
A jesli chodzi o Dynosoft to zrobili wiele, wiele udanych projektow. Podobnie jak Comport, Masters Tuning, TuneForce i wiele innych polskich firm ktore to pseudofachowcow z wysp zjedli by na sniadanie gdybysmy mieli inne warunki pracy.
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wujek-West pisze:A Aligator ma hamownie 4x4??
jak nie czy jest w stanie wgrac softa bez hamowania i czy cen abyła by inna??
Posiada http://www.dynosoft.pl/oferta/14-hamowa ... a-4wd.html
- 

sidewind76
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
W jeden nie ale jak będzie 10 to się dogadamy kto i kiedy tak aby wszystkim pasowało 

Cześć ekipa.  Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.
 Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.
						 Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.
 Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.- 

salem1
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD