Ostatnio myślę nad zwiększeniem mocy w swojej Katowice) cena usługi mnie zaskoczyła dlatego wymyśliłem aby spróbować zebrać parę osób i zagadać o jakiś rabacik

Powiedzcie co o tym myślicie?!
Pozdrawiam!
Nadal jest:Gerwaziak pisze:Na forum golfa też jeszcze niedawno był otwarty temat.
sidewind76 pisze:NeimaD jeśli myślisz o Katowicach to pewnie Dynosoft gadałem z Aligatorem i z tego co mówił to przy 10 sztukach mamy chip za 1000 pln
Taaa wiesz co to jedz do tych specow z UK.marcinuk pisze:
W UK gdzie mieszkam są to ceny w granicach 200-250 futntów wieczyli nieco wiecej niż 800 zł .
1. Czytaj dokładnie, ja mieszkam w UK 6 lat i nie muszę jeździć do UKrob555 pisze:Taaa wiesz co to jedz do tych specow z UK.marcinuk pisze:
W UK gdzie mieszkam są to ceny w granicach 200-250 futntów wieczyli nieco wiecej niż 800 zł .![]()
Tak sie sklada ze te softy za 200funtow to badziewie o ktorych ciezko sie wypowiadac w kwestii fachowosci.
Mapy pozmieniane na zasadzie zaznacz i dodaj 20% po calosci, pozmieniane nie to co trzeba i nie tam co trzeba.
A pozniej wykresy sa rysowane na zamowienie....bo rzeczywistosc wyglada o wiele gorzej.
Dynosoft z Katowic to profi firma z tradycjami. Zadnych gotowcow, softy robione pod konretne auto, najnowszy sprzet.
A co do zdzierstwa : wez na slub garnitur z allegro i zarcie wykwintne z Mc Donalda...bedzie tanio...