[A6 C5] 2.5 TDI sportowy / basowy tłumik?
[A6 C5] 2.5 TDI sportowy / basowy tłumik?
Czy ktoś próbował wkładać sportowy lub jakiś basowy tłumik do C5 sedan?
No nie wiem czy nie będzie:Pgembas pisze:Do diesla sportowy tlumik?raczej nie bedzie to dobrze brzmialo..ja mam u siebie oryginalnego Remusa nowke ale ja mam benzyne!pozdrawiam!
Podejrzewam że mają troszeczke bardziej te wydechy przerobione ale moim zdaniem dźwięk kosmos szczególnie tego pierwszego:)
"Na tym właśnie polega piękno życia, że jestem autorem sytuacji nie do przebicia..."
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
Audi A6 Avant 2.5 TDi
Probe 2.5 v6
odpowiedz autora 2go linka:czuperek pisze:No dźwięk na tym pierwszym i drugim filmiku jest powalający![]()
Ma ktoś pomysł jak coś takiego osiągnąć?
" 3" downpipe with the stock turbo outlet. With only one absorption muffler. That muffler is placed on center tunnel about 50cm after cat. I use cat that is empty and penetrated by 3" pipe.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Nawet nie trzebabylo szukac :mrgreen: :lol:qubas pisze:odpowiedz autora 2go linka:czuperek pisze:No dźwięk na tym pierwszym i drugim filmiku jest powalający![]()
Ma ktoś pomysł jak coś takiego osiągnąć?
" 3" downpipe with the stock turbo outlet. With only one absorption muffler. That muffler is placed on center tunnel about 50cm after cat. I use cat that is empty and penetrated by 3" pipe."