Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] radio chorus,tylne głośniki

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 09 kwie 2009, 10:40

nie bedzie ci to pasowac niestety

jenson23
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: jenson23 » 25 kwie 2009, 10:23

Zakupiłem już wszystkie głośniki i sub z wzmacniaczem teraz pozostaje je podłączyć.
Mam pytanko czy kupie orginalny kabel od radyjka do wzmacniacza bose, szukałem już na allegro ale chyba nic takiego tam niema.Gdzie się pytać o taki kabelek?

ps. proszę o jakieś wstazówki co do demontażu prawej strony bagażnika, nie mogę sobie poradzić przy tym miejscu pokazanym na foto.

Kod: Zaznacz cały

http://zapodaj.net/23726485.jpg.html

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 25 kwie 2009, 13:50

czesc.takiego kaqbelka chyba samogo ni kupisz,on jest wpleciony w wiazke pozostaje ci dorobienie takiej wiazki ew szukaj shroty zeby wyciac wiazke z takim podlaczeniem i wpasowac ja do swojego autka....sproboj podpytac tych co sprzedaja takie komplety z demontarzu calych aut moze wybiora ci cala wiazke za niewielka kase.wtedy sie zorientujesz usuniesz niepotrzebne a te ktore beda potrzebne bedziesz wiedzial jak podlaczyc pod co w swojej wiazce auta...chyba zagmatwalem sie.... :evil:

jenson23
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: jenson23 » 25 kwie 2009, 14:35

Dzienki tomkom1 za odpowiedz to nic poszukam, popytam i zobacze jak to będzie, aha nie orientuje się ktoś ile wmontowanie takiego zestawiku kosztowałoby u dobrego mechanika oczywiście +/-

[ Dodano: 2009-05-04, 16:59 ]
Uff pytałem i odwiedziłek około 5 mechaniorów w mojej okilicy, aby zamonotwali mi ten zestawik, głównie chodziło mi o zrobienie i pociągnięcie tej wiązki kabla do wzmaka.
3 odrazu powiedziało nie, 1 powiedział że za dużo roboty i szczerze mówiąc woli wymienić tarcze czy klocki i wziąćś więcej, a 2 powiedział że jakby robił dla siebie to tak, ale odesłał mnie do innego.

A więc jakby ktoś miał taki kabel z wszystkimi kostkami, lab jakiś namiar na stronke gdzie mogę je kupić proszę pisać

golab2424

Post autor: golab2424 » 05 maja 2009, 21:01

naprawdę nie pojmuję tego że w takim wózku audi niepociągneło kilku kabelków, napewno przez to by nie zbankrutowało :roll:

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja