[A6 C5] radio chorus,tylne głośniki
Zakupiłem już wszystkie głośniki i sub z wzmacniaczem teraz pozostaje je podłączyć.
Mam pytanko czy kupie orginalny kabel od radyjka do wzmacniacza bose, szukałem już na allegro ale chyba nic takiego tam niema.Gdzie się pytać o taki kabelek?
ps. proszę o jakieś wstazówki co do demontażu prawej strony bagażnika, nie mogę sobie poradzić przy tym miejscu pokazanym na foto.
Mam pytanko czy kupie orginalny kabel od radyjka do wzmacniacza bose, szukałem już na allegro ale chyba nic takiego tam niema.Gdzie się pytać o taki kabelek?
ps. proszę o jakieś wstazówki co do demontażu prawej strony bagażnika, nie mogę sobie poradzić przy tym miejscu pokazanym na foto.
Kod: Zaznacz cały
http://zapodaj.net/23726485.jpg.html
czesc.takiego kaqbelka chyba samogo ni kupisz,on jest wpleciony w wiazke pozostaje ci dorobienie takiej wiazki ew szukaj shroty zeby wyciac wiazke z takim podlaczeniem i wpasowac ja do swojego autka....sproboj podpytac tych co sprzedaja takie komplety z demontarzu calych aut moze wybiora ci cala wiazke za niewielka kase.wtedy sie zorientujesz usuniesz niepotrzebne a te ktore beda potrzebne bedziesz wiedzial jak podlaczyc pod co w swojej wiazce auta...chyba zagmatwalem sie.... :evil:
Dzienki tomkom1 za odpowiedz to nic poszukam, popytam i zobacze jak to będzie, aha nie orientuje się ktoś ile wmontowanie takiego zestawiku kosztowałoby u dobrego mechanika oczywiście +/-
[ Dodano: 2009-05-04, 16:59 ]
Uff pytałem i odwiedziłek około 5 mechaniorów w mojej okilicy, aby zamonotwali mi ten zestawik, głównie chodziło mi o zrobienie i pociągnięcie tej wiązki kabla do wzmaka.
3 odrazu powiedziało nie, 1 powiedział że za dużo roboty i szczerze mówiąc woli wymienić tarcze czy klocki i wziąćś więcej, a 2 powiedział że jakby robił dla siebie to tak, ale odesłał mnie do innego.
A więc jakby ktoś miał taki kabel z wszystkimi kostkami, lab jakiś namiar na stronke gdzie mogę je kupić proszę pisać
[ Dodano: 2009-05-04, 16:59 ]
Uff pytałem i odwiedziłek około 5 mechaniorów w mojej okilicy, aby zamonotwali mi ten zestawik, głównie chodziło mi o zrobienie i pociągnięcie tej wiązki kabla do wzmaka.
3 odrazu powiedziało nie, 1 powiedział że za dużo roboty i szczerze mówiąc woli wymienić tarcze czy klocki i wziąćś więcej, a 2 powiedział że jakby robił dla siebie to tak, ale odesłał mnie do innego.
A więc jakby ktoś miał taki kabel z wszystkimi kostkami, lab jakiś namiar na stronke gdzie mogę je kupić proszę pisać