No to mamy prawie dziada ustrzelonego! Przekaźnik 614 - 8E0 951 253 umiejscowiony na lewym podszybiu.
Nie znam nikogo komu nie zależy na szybkiej naprawie.

Ja walczyłem z diagnozą dwa miesiące! Nie ma potrzeby jeździć z kompem. Nic by to nie dało.
Jedź sobie do jakiegoś Autolandu, czy innego Intercarsa, za nowy BOSCHa nie zapłacisz raczej więcej jak 60 zł, otwierasz maskę, zdejmujesz uszczelkę i plastik na podszybiu, przy zbiorniku sprysku (lewa strona) jest obudowa. Odkręcasz 3, lub 5 wkrętów z przodu i boków, i zdejmujesz pokrywę, która z tyłu mocuje się na zawias. Odkręć też dwie śrubki, co trzymają na środku plastik podszybia. Jego podniesienie znacznie ułatwi zdjęcie i założenie pokrywy. Pod nią pokaże się szary 614. Trochę ciężko się go wyciąga, ale trzeba ciągnąć. Może nawet będzie widać przegrzanie na jego nóżkach, jak u mnie. Wymiana i mam nadzieję, że problem zniknął.
Co ja bym dał, aby otrzymać tak szybkie rozwiązanie mojego problemu!!!
Jakby co, to nie zapomnij użyć przycisku "POMÓGŁ" pod wpisem. I koniecznie daj znać, czy usterka znikła.
P.S. Witamy w gronie użytkowników forum A6klub.
[ Dodano: 2020-02-26, 10:36 ]
Jeszcze, jakby co to numer części BOSCHa, to 0 986 332 002, ale numer OEM wystarczy.
[ Dodano: 2020-02-26, 10:46 ]
Możesz postawić piwo, będąc kiedyś w Tczewie.

Było A6 C5 Avant 1,8T AEB LPG. Przez 7 lat trochę w nim pogrzebałem.