Serdecznie witam wszystkich klubowiczów,
dnia 06.04.2017r, oficjalnie będę oficjalnie szczęśliwym posiadaczem A6 C5 4.2v8, napęd Quattro, skrzynia biagów - Tiptronic.
Samochód mam już "zabukowany", obejrzany oraz przetestowany przez zaufanego mechanika.
Osobiście uważam, że jestem szczęściarzem bo znalazłem ten egzemplarz niecałe 20km od mojego miejsca zamieszkania, a w dodatku kilku znajomych w tym siostra, szwagier znają bardzo dobrze ten samochód.
Okazuje się, że jest to egzemplarz wyjątkowo zadbany, przez aktualnego właściciela kupiony od Pana komornika, pedanta.
Auto ma nalatane 90tyś przebiegu, który jest w 100% autentyczny sprawdzony VIN i wstępne sprawdzenie przez mechanika sprawności mechanicznej i zużycia wnętrza wozu.
Planuje w ciągu tego roku troszke zainwestować i wprowadzić kilka modyfikacji, o czym na bieżąco chciałbym pisać w tym temacie dla was, jak i dla siebie w ramach motopamięnika.
Na dzisiaj to tyle informacji, na dniach dodam kilka zdjęć, wersje wyposażenia, oraz rzeczy które planuje zrobic na start.
[center]11.03.2017
Tak samochód prezentował się przed zakupem

[center]
WERSJA WYPOSAŻENIA:
- zderzaki 4.2 V8
- szyby podwójne, fotochromatyczne, wszystkie oryginalne
- światła xenon
- kierownica trójramienna S-Line
- kompletna tapicerka skórzana + boczki, grzane fotele z pamięcią elektrycznej regulacji
- środkowa kolumna 1Din
- pakiet nagłośnienia BOSE
- elektryczna roleta na tylnia szybę
- domykanie szyb z kluczyka
- lusterka fotochromatyczne[/center]
Wersje wyposażenia z czasem będę uzupełniał, gdyż wszystkiego jeszcze o tym samochodzie nie wiem

Dzień 3 posiadania autka, na daną chwilę prezentuje się tak. Wkońcu było w miare sucho, mogłem pierwszy raz ją umyć i ogarnąć środek. Nie śmiejcie się z dywanikow idą OUT kiedy tylko znajde inne idealnie dopasowane i z porządnego weluru.!
Na dzisiejszy dzień zrobiłem elektryke, radio, wymieniłem żarniki xenonów i postojówki na ledowe

[center]
[/center]
Na koniec zostawiam zdjęcie samochodu którym woziłem się do tej pory. 80-tka służyła mi godnie prze 5 lat i nigdy mnie nie zawiodła, była dla mnie jak rodzina

[center]
PS: No jeszcze nie mogłem zapomnieć o moim dziecku, ZR 750, który dzielnie służy mi od 2 lat

Z góry dzieki wszystkim którzy planują śledzić temat,
pozdrawiam serdecznie i trzymajcie kciuki za udany zakup!
Pozdrawiam Patryk