Audi A6 C6 3.0 TDI Quattro '06
nie pocieszaj mnie bo miałem rozrząd robić a mi wtryski wypadłyKL4K50N pisze:Mój grzechotał jak go kupiłem przy przebiegu 270tys km. Od tamtej pory do dnia dzisiejszego autko zawsze grzechocze a ma już ponad 345tys km(już u innego właściciela)

Ponoć grechotanie przy odpalaniu wynika też z niskiego ciśnienia oleju i jego stanu więc nie jest takie groźne jak się wydaje... jednak warto zbytnio tego nie odwlekać

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Chcę zmienić grill na czarny bez chromu. Najchętniej chciałbym wymienić na ten z RS6 pytanie tylko czy podejdzie, ewentualnie jak taki będzie się prezentował http://allegro.pl/grill-audi-a6-c6-rs-t ... 50083.html . Pytanie czy lepiej szukać używanego czy kupić taki zamiennik.
[ Dodano: 2016-01-04, 16:43 ]
Niestety przyszły mrozy i akumulator padł. Stary oryginalny wytrzymał 5 lat. Miałem kupić Varte/Boscha jednak mechanik powiedział, żeby wybrać Centre poniewaz jest duzo reklamacji na varte. Wybór padł na Centre Futura 100ah i 900a, zobaczymy jak się będzie sprawował
[ Dodano: 2016-01-04, 16:43 ]
Niestety przyszły mrozy i akumulator padł. Stary oryginalny wytrzymał 5 lat. Miałem kupić Varte/Boscha jednak mechanik powiedział, żeby wybrać Centre poniewaz jest duzo reklamacji na varte. Wybór padł na Centre Futura 100ah i 900a, zobaczymy jak się będzie sprawował

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Dzisiaj w końcu przyszedł do mnie
:D
![Obrazek]()
Teraz tylko muszę dokupić poduszki amortyzatorów na tył i można zakładać gwint, jestem ciekaw ile usiądzie
Przy okazji, że walentynki tuż tuż A6 dostało nowe kosmetyki do wnętrza
Shiny Garage Interior Cleaner - mam nadzieję, że ładnie usunie cały brud z plastików to dam jako podkład, a następnie Meguiar's Natural Shine Protectant jako ochronę i żeby nadać błysk:)

Teraz tylko muszę dokupić poduszki amortyzatorów na tył i można zakładać gwint, jestem ciekaw ile usiądzie

Przy okazji, że walentynki tuż tuż A6 dostało nowe kosmetyki do wnętrza

Shiny Garage Interior Cleaner - mam nadzieję, że ładnie usunie cały brud z plastików to dam jako podkład, a następnie Meguiar's Natural Shine Protectant jako ochronę i żeby nadać błysk:)