jestem już jakiś czas z Wami na forum, więc zdecydowałem, że i ja przedstawię czym jeżdżę na codzień.
Jak widać w temacie jest to C6 3.0tdi (ASB), z tiptronic'iem, napędem quattro, pomalowane całkiem fajnym kolorem (chociaż trochę zbyt mało czarym

Moje audi w tym momencie ma dla niektórych przedzawałowy przebieg 268tys (wstyd się przyznać sąsiadom :D ). Auto do 238tys było serwisowane. Kupione w PL salonie, od zawsze zameldowane w Warszawie, a ja jestem trzecim właścicielem.
Z wyposażenia trochę ponad standard:
-audi parking system z przodu i z tyłu z wizualizacją na wyświetlaczu MMI
-fotochromatyczne wszystkie lusterka, elektrycznie składane, prawe automatycznie opuszczane po włączeniu wstecznego
-podgrzewana tylna kanapa
-ambient light (super wygląda w nocy!)
-wyświetlanie prędkości na FISie
-elektryczne ustawianie siedzeń (kierowcy z pamięcią)
-bixenony skrętne
i pewnie pare innych rzeczy bardziej lub mniej ciekawych. Zdecydowanie ciekawą konfiguracją jest brak tempomatu :D chciałbym dołożyć, sporo latam w trasy.
Jak na razie wiele nie dołożyłem do autka bo z ważniejszych rzeczy:
-olej i filtry
-klocki i tarcze z tyłu (krzywe były)
-wymiana oleju w skrzyni i wykasowanie adaptacji
-wymiana lewej przedniej piasty.
Planów związanych z autem mam dużo.
-Na pierwszy ogień musi wpaść nieco niższe zawieszenie (pewnie eibachy prokit, a jak nie to gwint, ale to zależy od finansów).
-Zaraz po zawieszeniu (chociaż już pewnie nie w tym sezonie) felgi 18 lub 19 cali, jednak chciałbym coś ciekawego więc może to chwilę potrwać

-Trochę przyciemnić szyby.
-Pomalować grill na czarno (mój jest szary).
-No i zrobić wydech - ładniejsze końcówki + modyfikacja końcowych tłumików, do której przymierzam się już od lutego :D
-Gdzieś tam z tyłu głowy myślę o upgrade'dzie hebli - te są dramatycznie słabe jeśli chodzi o hamowanie z wyższych prędkości.
Chciałbym też kupić oryginalne dywaniki w kolorze NQ (jasny szary, tak jak reszta wnętrza ale są nie do dostania - jakby ktoś miał to chętnie przygarnę).
Czas na fotki, ale wcześniej pokażę czym wcześniej jeździłem. Foto mojego byłego BMW (bardzo za nim tęsknię i żałuję, że je sprzedałem

A teraz pare fotek Audiczki: