Podaj numer VIN auta to zadziałamy

Jeżeli by był płyn to będzie swiecić na czerwono, jak na żółto to klockisebolno1 pisze:Ok, podeśle VIN jak mi go żona podeśle bo akcja zdalnie sterowana. Jak zapaliła się kontrolka to klocki na 100%, czy może być płyn pod tą samą kontrolką lub cokolwiek innego ?
A jakie klocki mnie interesują ? Dobre! Prosiłem o doradzenie bo widzę, że masz doświadczenie
WAUZZZ4B03N094320
Podeślij VIN auta, popatrzę co i jak i przygotuję ofertę na dobry zestaw.DonKilluminati pisze:Siemka, co polecacie do tak zwanej jazdy ekstremalnej, mieszkam w Niemczech i z racji ze można to mam ciężką nogę,czasem sytuacja wymaga hamowania w granicach 220km/h :shock: , więc wolałbym być pewnym,że nic nie zawiedzie i nie będzie trzeba zaraz tarcz prostowac... BREMBO Max słyszałem, że pękają przy ciezszych autach?
A6 2,5 180 QUATTRO AVANT 2004
Pozdr.
Bosch to bardzo średni wybór, podeślij VIN, sprawdzę co tam masz i powiem Ci co będzie najlepiej wybrać a podejrzewam, że taniej wyjdą zestawy porządnych firm (Ferodo, Textar czy Zimmermann)mr.Pit pisze:A co powiecie o zestawie Boscha? A6 C5 3.0 220km średnica przedniej to 320 mm. W zestawie klocki i tarcze bosch (przód + tył) + wymiana za 1050zł. Po wymianie amorków na sachsa, przymierzam się do wymianki i chciałbym wiedzieć czy w tej cenie dostanę coś lepszego?
Ja też mam tarcze Zimmermana i klocki EBC Red Stuff.Mazdomania pisze:Ja mam tarcze Zimmermana i do tego klocki Ferodo. Zdarza mi się hamować z większych prędkości i póki co (odpukać) nic nie pękło i nie pokrzywiło się