Audiola A6 C6 2.7 TDI Quattro by POLAK
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Długo mnie nie bylo, brak czasu heh ale aktualizuje :D a wiec:
Autko posluzylo mi na moim weselu
![Obrazek]()
pozniej male zakupy
,znaczek na gril
:
![Obrazek]()
nowe kapcie Dunlopa 245/40/18:
![Obrazek]()
fele do kapci trzeba bylo rowniez dokupic no i nakretki na wentyle mala rzecz a cieszy :D:
![Obrazek]()
efekt koncowy
troche koza ale trzeba najpierw kasy nazbierac na zawieszenie
:
![Obrazek]()
no i auto musialo doczekac sie remontu heh check engine sie zapalilo i diagnoza klapy do wymiany
:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
I tu podziekowania dla chlopakow z AZet serwis profesjonalna i mila obsluga chlopaki wiedza co robia i czego oczekuje kazdy milosnik Audi wiec pozdro dla chlopakow :D.
Autko posluzylo mi na moim weselu

pozniej male zakupy

nowe kapcie Dunlopa 245/40/18:
fele do kapci trzeba bylo rowniez dokupic no i nakretki na wentyle mala rzecz a cieszy :D:
efekt koncowy

no i auto musialo doczekac sie remontu heh check engine sie zapalilo i diagnoza klapy do wymiany

I tu podziekowania dla chlopakow z AZet serwis profesjonalna i mila obsluga chlopaki wiedza co robia i czego oczekuje kazdy milosnik Audi wiec pozdro dla chlopakow :D.
U mnie tez przy przebiegu około 120 tyś były wymieniane klapy. Przy zakupie w ASO kolega sprawdził pełną Historię wracając do tematu przebiegu
Jeżeli w Aso są regularne wpisy z przebiegiem to nie widzę przeszkód by taki był autentyczny. JA również posiadam 2.7 i szukając gównie szukałem samochodu z małym przebiegiem - obecenie 150 tys rocznik 2007. Jednak zeby znaleźć takie auto musiałem iść na kompromis i zrezygnować z 3.0 - 8 samochodów przejrzanych i żaden godny polecenia. przy silniku 2.7 trzeci egzemplarz godny polecenia 

Świetne auto tylko nie wiem kto ci powiedział bo turbiny są raczej te same, no i nie ma w tych silnikach pompowtryskiwaczy tylko tzw. Wspolna szyna ( common rail) na której są wtryski.polak1501 pisze:No ja w swoim też wymieniłem przy 120 tys niby jedną strona była walnieta ale zdecydowałem się na wymianę obu bo pewnie druga za niedługo by też padła. Jeszcze z 2.7 można zrobić prawie 3.0 z tego co słyszałem da się od 3.0 zamontować Turbine i pompowtryskiwacze i ładnie koni przybiera
Przebieg nieadekwatny do zużycia ale jak jesteś pewny to cieszyc się świetną fura z niskim przebiegiem.