Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Oszukany przez DENIRO !!!!

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 21:44

piszcie co chcecie ja mam dosc kazdy mysli niech swoje dla mnie sprawy nie bylo , przyjechali ogladali wzieli wszystko w temacie , lampy swiecily dobrze wiec musialy zostac ustawione w przeszlosci a jakby nie bylo mozliwosci ich ustawienia to by nie swiecily dobrze a ja napewno bym stworzyl odpowiedi temat

pozdro

[ Dodano: 2014-06-05, 21:42 ]
daniel1997 pisze:
Deniro pisze:bo moze byla sytuacja gdzie pisalem o umeczonych juz zarnikach lub zmatowialych odblysnikach
nie pisałeś <mysli>

nie wiem czy wiesz ale kolega jaycutler ma pretesje co do jakis srub regulujacych a nie o umeczonych zarikach ktorych w lampie nie bylo

[ Dodano: 2014-06-05, 21:44 ]
zaloze sie ze na dniach nagle lampy zaczna dzialac <rotfl>

Anielski

Post autor: Anielski » 05 cze 2014, 21:46

...,a ja myślę,że te 800 postów pomaga Ci sprzedać buble nowicjuszom...

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 05 cze 2014, 21:47

Deniro, wiem że kolega ma pretensje o śruby regulacyjne ale jak wystawiasz reflektory na sprzedaż to warto wszystko sprawdzić dokładnie <okok> oferując towar sprawny w 100 % gdybyś to zrobił nie byłoby problemu i zbędnych nerwów.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 05 cze 2014, 21:50

Deniro pisze: turbo- turbo to turbo a nie nastawnik , moge go wywalic lub dac w prezencie turbo sprawne ja wymienilem bo bardziej mi sie oplacalo kupic nowe niz kupowac sterownik
Deniro pisze: nie wiem czy wiesz ale kolega jaycutler ma pretesje co do jakis srub regulujacych a nie o umeczonych zarikach ktorych w lampie nie bylo
chyba sie trochę pogrążasz :)
co biznesik to zawsze jakieś niedomówienie <cwaniak> a jak się "frajer" skapnie i zaczyna walczyć o swoje to zaczynają się wymowki .
do wszystkiego znajdujesz wytłumaczenie, "sprzedawałem turbo a nie nastawnik" to teraz może sprzedawałes lampy(soczewki) wiec, ch*j, że regulacja uwalona skoro sprzedawałes lampy a nie regulacje heheh

kolego jak się pisze 100% sprawne to ma być 100% sprawne.
jak to mówią " w ch*ja cięcie też zajęcie"
Obrazek
141PS /326Nm

krzysiek-lex
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 2005
Silnik: 2.7TDI 163KM

Post autor: krzysiek-lex » 05 cze 2014, 21:58

czy te dwie strony konfliktu próbowały wcześniej przed założeniem tego tematu załagodzić jakoś sytuacje poza forum? bo jak nie to i od razu zakładany jest temat, to to może wyglądać jak nagonka ( na, może się okazać, bogu ducha winnego ) kolege Deniro... z drugiej strony jeżeli była by to prawda i okazałoby się regułą bo pojawiłoby się więcej "oszukanych" klientów, to trzeba by zrobic wszystko aby nikt więcej nie ucierpiał. jak do tej pory to są "tylko" (albo aż) dwa tematy, więc może jest to "margines" błędu w sprzedaży? nie chcę ani nikogo bronić ani oczerniać bo tak naprawdę nie znam tematu osobiście, tylko tyle co tu wyczytam ale uważam, że powinniśmy wszyscy się starać być uczciwi.. o ile się da ;)
może ja za bardzo jestem i nie mam c6 <mysli> i to nie jest żadna wycieczka do kogokolwiek.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 22:02

Czyli tak jak myślałem wszyscy przeciwko mnie nikomu do głowy oprócz jednej z mądrzejszych głów Rafał nie przychodzi ze one rzeczywiście były sprawne a walili je pseudo mechanicy których było sporo przy tych lampach w Niemczech :) ale co tam dzięki Rafał za obiektywne podejście koniec to z mojej strony jak już mówiłem u mnie działały bez zarzuty było wzięli widzieli nie mieli zastrzeżeń a co dalej z lampami sie działo u kogo były czy próbowali sami ustawiać i sami cos urwałi i korzystając ze świeżej afery stwierdzili a moze sie uda :) dobranoc

Anielski

Post autor: Anielski » 05 cze 2014, 22:15

Deniro pisze:i korzystając ze świeżej afery stwierdzili a moze sie uda :) dobranoc
...,ale co się uda??? wcześniejsza afera była taka,że się zapierałeś rękoma i nogami przez kilka stron...a potem,że ...( okazało się inaczej) ....pierd jak potłuczony...

rafal_m
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2005
Silnik: 2.8 FSI 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Kontakt:

Post autor: rafal_m » 05 cze 2014, 22:28

Pisi pisze:
Anielski pisze:....pierd jak potłuczony...
dokładnie, ja już żygam tymi postami. Niemcy kręcili aż ukręcili - wie to na 100% bo chyba miał kamery zamontowane w tych lampach <rotfl> <rotfl>
Moze zarniki przygazowali... <wysmiewacz>

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 05 cze 2014, 22:48

Panie Deniro tak z innej beczki już wcześniej miałem sygnały jakie masz zdanie o a6klub ale musiałem to sprawdzić.Powiem ci szczerze Bardzo nie ładnie tak pisać

Obrazek

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 23:14

daniel1997 pisze:Panie Deniro tak z innej beczki już wcześniej miałem sygnały jakie masz zdanie o a6klub ale musiałem to sprawdzić.Powiem ci szczerze Bardzo nie ładnie tak pisać

[url=http://images61.fotosik.pl/1048/a90d3042792f09d8.jpg]Obrazek[/URL]
Spojrz na date wybralem wkoncu to forum bo poznalem pare fajnych osob niestety elita tego klubu dawno odeszla. ale nie o tym jest temat

Jak juz kolega anielski mowi ze nabilem to 800 postow zeby sprzedawac swoje buble:) 90% moich postow pochodzi z dzialow technicznych a nie o dupie marynie ale ok jak juz rozkrecilem ten proceder oszukiwania ludzi no to zacznijmy od poczatku lista zapewne bedzie dluga.

Sprawa kabelka jak sie toczyla malo istotne wazne jak sie skonczyla kolega wiktor odzyskal pieniadze nie zostal poszkodowany wiec nie wiem czy wogole mozna mowic o jakims oszustwie? wg mnie sprawa zamknieta , jedziemy dalej aa juz jestesmy na polmetku ? no tak kolega jay cutler zostal oszukany zakupil bixenon do c6 otrzymal do c5? nie nie mozliwe przeciez byli panowie ogladali pol godziny ale mniejsza z tym otrzymali odemnie towar w stanie nie nagannym nic nie bylo pourywane !! baa nawet byli zadowoleni przez kilka dni az do momentu ? ano do momentu jakiegos dziwnego tematu w dziale elektryka wtajemniczeni wiedza o co chodzi <luzik> chlop byl u 4 roznych magikow kazdy cos podlubal ale niee nikt wogole nie bierze takiej opcji pod uwage :) ok jedziemy dalej kto nastepny no gdzie te moje buble ile stron zajmuja? no tak przeciez dzieki tej platofrmie a6klub.pl sprzedalem az jeden przedmiot lampy ktore byly sprawne <lol> osobiscie prosilbym administracje o usuniecie moich dwoch tematow w dziale sprzedam nie chce powtorek nie chce nic sprzedawac zadnemu klubowiczowi a jak ktos chce cos kupic odemnie to zapraszam osobiscie , osobiscie mu to zamontuje sprawdze .

Powiem tak gdyby nie ta sytuacja z kablem zaloze sie ze wszyscy by tu stali za mna murem ale po tej akcji juz kazdy ma zakodowane z gory ze deniro to oszust :) takze nie chce mi sie juz nawet dyskutowac i pytam ostatni raz

Dlaczego nikt na chlodno nie przeanalizuje sytuacji niech kazdy na chwile zapomni o akcji z kablem na 10min i przeczyta caly temat i jego wiadomosci do mnie ijego temat w elektryce ? dlaczego nikt wogole nie chce pomyslec ze rzeczywiscie moglem sprzedac sprawne lampy a jakies turasy ktorych bylo sporo spierdolili temat?

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 23:24

Chłopie co ty tu pier.... Ja tu w hamburgu siedzę juz 13 lat i co ty mozesz o turasach wiedziec uwierz mi ale to oni tutaj sa guru w Niemczech trzymają sie razem i wożą sie autami których ty na oczy niewidziales hehe.... Wiec nieoceniaj innych po wyglądzie ... Temat tez uważam za zamknięty bo przecież te pisanie i dogryzania nikomu nic niedadza... Poprostu sprzedałes cos czego sam niebyles pewien..

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 23:35

Wg mnie generalnie jakos nie rusza cie ta cala sprawa

[ Dodano: 2014-06-05, 23:35 ]
jaycutler84 pisze:Poprostu sprzedałes cos czego sam niebyles pewien..
i tu sie mylisz bo u mnie te lampy swiecily jak nalezy tylko tobie zachcialo sie cos "ustawiac"

Awatar użytkownika
Michałł
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Michał
Rocznik: 2013
Moje auto: Q5
Nadwozie: Van
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Kontakt:

Post autor: Michałł » 06 cze 2014, 00:19

Wszyscy wsiedli na kolegę Deniro no ale ja bym patrzył tak jak inni winny po obu stronach. Akurat mi kolega Deniro pomógł nie znając mnie kompletnie w pewnej sprawie i zeby chciał to by pomógł mi zepsuć to co robiłem i się wyprzeć tego. A nie powiem byłem baaardzo upierdliwy. Tak więc zeby pan jaycutler84, był kompetentny to by to załatwił po za forum dogadał się o wymianę a nie dłubał... i myślę ,ze temat powinien być zamknięty. Bo towar oglądali i jak to ktoryś z koelgów powiedział mogli zalożyć u kolegi deniro odrazu. A co do tych magików to moze pan jaycutler84 sam był tym "magikiem" i spier... to. Cóż jak było naprawdę Bog tylko wie.

Panowie dogadujcie sie pomiedzy sobą a nie obsmarowujecie tyłki...

Pisiemu tez wiele chu... próbowało obsmarować tyłek bo cos komus nie przypasowało więc też myslę ze tu też jest pdoobnie
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 06 cze 2014, 06:14

Dodam jeszcze to Ze auto DENIRO jest z roku 2006 a lampy sa z 2008 !!!!

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mambaw » 06 cze 2014, 06:57

jaycutler84 pisze:Dodam jeszcze to Ze auto DENIRO jest z roku 2006 a lampy sa z 2008 !!!!
Co to wnosi do tematu?
Spójrzcie na sytuacje z dwóch stron bo prawie wszyscy spoglądają przez pryzmat "nieszczęsnego" kabla.
Popieram to co pisze Michałł, mi Deniro tez pomógł/doradził i wszystko zakończone sukcesem. Weźcie poprawkę tez na kupującego/kupujących

Pozdr

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl