Spojrz na date wybralem wkoncu to forum bo poznalem pare fajnych osob niestety elita tego klubu dawno odeszla. ale nie o tym jest temat
Jak juz kolega anielski mowi ze nabilem to 800 postow zeby sprzedawac swoje buble:) 90% moich postow pochodzi z dzialow technicznych a nie o dupie marynie ale ok jak juz rozkrecilem ten proceder oszukiwania ludzi no to zacznijmy od poczatku lista zapewne bedzie dluga.
Sprawa kabelka jak sie toczyla malo istotne wazne jak sie skonczyla kolega wiktor odzyskal pieniadze nie zostal poszkodowany wiec nie wiem czy wogole mozna mowic o jakims oszustwie? wg mnie sprawa zamknieta , jedziemy dalej aa juz jestesmy na polmetku ? no tak kolega jay cutler zostal oszukany zakupil bixenon do c6 otrzymal do c5? nie nie mozliwe przeciez byli panowie ogladali pol godziny ale mniejsza z tym otrzymali odemnie towar w stanie nie nagannym nic nie bylo pourywane

baa nawet byli zadowoleni przez kilka dni az do momentu ? ano do momentu jakiegos dziwnego tematu w dziale elektryka wtajemniczeni wiedza o co chodzi

chlop byl u 4 roznych magikow kazdy cos podlubal ale

nikt wogole nie bierze takiej opcji pod uwage

ok jedziemy dalej kto nastepny no gdzie te moje buble ile stron zajmuja? no tak przeciez dzieki tej platofrmie a6klub.pl sprzedalem az jeden przedmiot lampy ktore byly sprawne

osobiscie prosilbym administracje o usuniecie moich dwoch tematow w dziale sprzedam nie chce powtorek nie chce nic sprzedawac zadnemu klubowiczowi a jak ktos chce cos kupic odemnie to zapraszam osobiscie , osobiscie mu to zamontuje sprawdze .
Powiem tak gdyby nie ta sytuacja z kablem zaloze sie ze wszyscy by tu stali za mna murem ale po tej akcji juz kazdy ma zakodowane z gory ze deniro to oszust

takze nie chce mi sie juz nawet dyskutowac i pytam ostatni raz
Dlaczego nikt na chlodno nie przeanalizuje sytuacji niech kazdy na chwile zapomni o akcji z kablem na 10min i przeczyta caly temat i jego wiadomosci do mnie ijego temat w elektryce ? dlaczego nikt wogole nie chce pomyslec ze rzeczywiscie moglem sprzedac sprawne lampy a jakies turasy ktorych bylo sporo spierdolili temat?