Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Oszukany przez DENIRO !!!!

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 05 cze 2014, 12:18

wiktorsam pisze:Ale ma a6 c6 więc nie podskakiwać :p
Ja też, więc mam prawo... <lol>

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 12:46

Na każdym troche zarobi to jest i C6 tylko ni oto tu chodzi...
Bycie sprawiedliwym to podstawa!!!!

Awatar użytkownika
PiwnoBrody
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: PiwnoBrody » 05 cze 2014, 12:58

O kurcze a już myślałem że to był głupi nie przemyślany incydent... Poprzedni temat i ten daje dużo do myślenia odnośnie ogólnych zakupów przez forum, na szczęście ja już wiem gdzie będę kupować części "GOD SAVE THE PISI" <lol>

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 13:08

Co ja mam powiedziec ? byli chlopaki osobiscie obejrzeli lampy nie mieli zastrzezen , nastepnie zamontowali tez nie mieli zastrzezen pojechali do paru magikow kazdy swoje podlubal ... co mam napisac? co bym nie napisal na bank jestem skreslony :) lampy u mnie siedzialy bardzo dlugo , ustawione wszystko w nich dzialalo nigdy nie zalozylem zadnego tematu opisujacego jakikolwiek problem z lampami , wszystko przez tel wyjasnilem nic wiecej do powiedzenia nie mam , szkoda ze najpierw nie zadzwoniles do mnie a odrazu piszesz taki temat
jaycutler84 pisze:Witam byłem dziś na ustawianiu twojich lamp i okazało sie ze w lewej niedziałają pokrętło od poziomu i katu a w prawej od katu i biedaki sie ich ustawic
jaycutler84 pisze:Bo do kompa z lampami bede musiał poczekać do polski bo tu niema fachowców mam nadzieje ze ustawienie ręcznie narazie bedzie oki
jaycutler84 pisze:Tak ogarnie to bo przyjzalem sie dziś mojej lampie i zobaczyłem te metalowe imbus do ustawiania naprzeciw tych plastikowych widocznie te plastkiowe często sie zębatki jebia
jaycutler84 pisze:Przez kompa mozna ustawić poziom i kat lampy? Wkurwiaja mnie Niemieckie fachowcy juz za wszystko chcą kasę a huja potrafią?
jaycutler84 pisze:Byłem warsztacie diagnostycznym bo prawa święciła za mocno w bok i musiałem jechac do fachowca i swierdzil ze sie nieobkrecaja i kat tez lipa
szalony co do syreny owszem powoduja blad ale jest sprawa dziala brzeczy pika takze luzik testowana w 3 autach i tylko u mnie powoduja blad wiec ewidentnie cos z moja instalacja jest nie tak , co do turbiny jest sprawna 100% i sprzedaja sama turbine bez nastawnika wiec nie wiem co ma jedno z drugim?

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 13:39

Tak patrzyli na lampy ale wiadoma rzecz ze niebeda je ustawiać trzymając w ręku !!!! Ustawienie lamp możliwe tylko przy ich osadzeniu zreszta kto grzebie kluczami przy niezakupionym jeszcze towarze???
I tak jak pisze niedam nikomu tu w hamburgu podpiąć moje audi bo nieznają sie na rzeczy ( doświadczenie ) wiec 1 osoba która cokolwiek robiła przy lampach to wczoraj pan z diagnostyki!!!!

Pisałeś mi:

a nie idzie tego poprzerzucac? skad ja mam wiedziec czy ktos tego nie polamal...

Odp:
To jest cześć stała w lampie !!!

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 13:46

Mówiłeś ze byłeś u czterech rożnych magików <lol> <lol> <lol> Ja wszystko opisałem wyżej w poście nic więcej do powiedzenia nie mam administracja niech robi to co uważa za słuszne :) pozdrawiam

Anielski

Post autor: Anielski » 05 cze 2014, 13:54

Deniro pisze:administracja niech robi to co uważa za słuszne :) pozdrawiam
Cokolwiek nie zrobi,smród pozostanie i kolejna nauczka dla innych...mam nadzieje ,że ostatnia...

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 13:58

Wyślij kopie mojej wiadomości gdzie napisałem ze byłem u 4 fachowców bo niepamiętam !!

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 14:59

viewtopic.php?t=67818 przeczytajcie dokładnie cały temat i potem powiedz znów ze nie ruszales nic samemu <okok> Ja już więcej do powiedzenia nic nie mam żadnych wyjaśnień żadnych głupich tłumaczeń nikt z nas nie był na miejscu i nie widział co wy o inni jeszcze robili z tymi lampami nie wiem wogole po co co było ruszać jak wystarczyło włożyć zarnik ? <nerwus> Moje wypowiedzi nie maja sensu ponieważ po ostatnim incydencie każdych tak da wiarę koledze wyżej także wszystko w temacie dziękuje dobranoc miłego dnia :)

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 15:44

Jak bym kręcił i ułamał to bym to napewno nie 4 sruby naraz to logiczne !! Najlepiej nasrac i na kota zwalić....

rafal_m
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2005
Silnik: 2.8 FSI 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Kontakt:

Re: Oszukany przez DENIRO !!!!

Post autor: rafal_m » 05 cze 2014, 19:27

jaycutler84 pisze:Kolega DENIRO miał do sprzedania 2x bi xenon skrętne za 999zl z dopiskiem SPRAWNE 100% po ich zamontowaniu okazało sie ze połamane sa na 2 lampach białe wkręty imbusowe do ustawiania wysokości i katów czego gołym okiem niebyło mozna stwierdzić dopiero na diagnostyce... A ze mam koło 1000 km na Śląsk niemam możliwości ich oddania!!!!
Wiec lampy sa tylko 60% sprawne....

ODRADZAM robienia interesów z CYGANAMI
Nie bardzo rozumiem - lampy 250 euro + podroz kolejnych 300 euro, za tyle mozna bylo sobie spokojnie kupic lampy na niemieckim ebayu z dostawa do domu i gwarancja rok czasu (jak od firmy).
Do tego skoro byles juz w PL to dlaczego nie zalozyles ich na miejscu ? przeciez to 2h roboty z przerwa na fajke i piwo. Czy imbusy dzialaja tez mozna bylo sprawdzic na miejscu, zrobic pelny obrot w jedna strone i druga i zobaczyc czy cos drgnie.

Do tego sam osobiscie nie widze problemow z oddaniem - paczka DHL'em z niemiec do polski jest duzo tansza niz z polski do niemiec... i w przypadku przesylki z niemiec, wyjdzie gora 40 euro...
jaycutler84 pisze:Tak oczywiście po założeniu wszystko było Oki wiec byłem zadowolony ale dopiero na diagnostyce wyszedł kot z worka!!!!! Wiec tamten temat juz nieistnieje!!!!

DENIRO
Witam Bixenony AFS -skrętne . 100% sprawne. Lampy gole bez przetwornic zarniji i modułów skrętu

[ Dodano: 2014-06-05, 10:32 ]
Tu juz niechodzi mi o jakakolwiek kłótnie tylko o SPRAWIEDLIWOŚĆ !!! I szacunek do innych ludzi z tego Forum!!
Rozumiem, ze byles na TUV, w DEKRZE? czy u jakiegos TURKA, ktorego przerosla mozliwosc ustawienia bixenona skretnego? Po co byla ta setka pytan o ustawienia w drugim temacie skoro z zalozenia chciales jechac do warsztatu na montaz? Chciales podpowiadac?
jaycutler84 pisze:Co ma napisac bedzie sie bronił jak mi napisał ze nic o tym niewie i ze to odemnie ktoś połamał ale ja osobiście tego nieruszalem zeby nieprzestroic a w diagnostyce fachowcy maja codziennie takie rzeczy wiec odpada zreszta byłem wczoraj przy tym!!!
No no - w drugim temacie widac ze fachowcy sa prawdziwymi fachowcami, podejrzewam, ze sprawa wyglada tak, ktos cos przestawil, a pozniej podczas puszczenia adaptacji VCDS zostal przekroczony zakres i cos sie odlamalo. Ewentualnie ktos kiedys cos odlamal, kolega Deniro poki mial lampy na aucie wszystko bylo okej, teoretycznie tez mogl tego nie sprawdzic... bo skoro swiecily dobrze to po co to ruszac? Nie chce tutaj nikogo bronic, ale probuje spojrzec na to jakos w miare trzezwym okiem. Z drugiej strony, czy kolega Deniro, chcialby ryzykowac po ostatnim incydencie kolejna wojne? Albo jest zaje... wyrafinowany albo ma mega pecha w zyciu, albo jedno i drugie ;D
jaycutler84 pisze:Jak bym kręcił i ułamał to bym to napewno nie 4 sruby naraz to logiczne !! Najlepiej nasrac i na kota zwalić....
j.w.
Tez troche dziwne, ze wszystkie 4 imbusy sa odlamane... az sie wierzyc nie chce.

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 19:53

Kolego po
1. ja niebylem extra w Polsce po te lampy tylko kolega jechał do Bielsko-Białej i zrobił mi przysługę ze pojechał po nie 70km wiec jak miał je tam sprawdzić na miejscu???? I jak mam je wysłać do polski i czekać potem na kasę hehehe w jakim ty świecie żyjesz...

2.niebylem na TÜV tylko w ADAC specjalnej diagnostyce i samemu mi chodziło o ustawienie przy srubach mocowań nie imbusach.... Potem dowiedziałem sie ze służą do osądzenia lampy tylko....

3. Tutaj nikt mi do kompa niepodlaczal ponieważ we warsztatach maja tylko kompy BOSCH dlatego pisałem ze zrobię to będąc w Polsce......

4.w lewej lampie niedziałają 2 imbusy a w prawej ustawienie kata

Pisze jak jest niewyobrazam sobie jak ty kolego ...

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 05 cze 2014, 20:04

Widzę że sprawa się rozpędza i o to chodzi, dlatego w SB wkleiliśmy link do tematu żeby większość Klubowiczów mogła się wypowiedzieć, dzięki czemu temat nie zostanie zamknięty na oskarżeniu tylko Deniro. Dzięki rafal_m i Pisiemu sprawy nabierają innego biegu i chwała im za to że napisali tutaj co oni o tym myślą.

Czekamy na dalsze komentarze <okok>
Warsztat, naprawy Audi A6.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 05 cze 2014, 20:11

Uwierz ze zaglądali i świecili latarkami do środka :) generalnie cały proceder był dość śmieszny na miejscu ale mniejsza z tym ja już swoje powiedziałem i mam swoją wizje tego wszystkiego

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 05 cze 2014, 20:17

Chyba mając autko jakiś czas każdy powinien znac je na tyle zeby określić co działa a co nie wynajmniej tak jest umnie a imbusy nieda sie sprawdzić dokładnie czy sie obracają bo sa zabudowane a przecież koledzy niewyciagna kluczy i zaczną kręcić bo sprzedający moze sie troche pogniewac zreszta co tu duzo pisać mi niechodzi o pieniądze ze wymagam zwrotu tylko chodzi o jak mówiłem bycie uczciwym

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl