Kolega Deniro z forum
-
rafal_m
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Moim zdaniem wrecz przeciwnie - byl temat - bo wczesniej upierales sie ze pomylki byc nie moglo i ze autor tematu jawnie klamie i probuje cos wyludzic. Sposob zalatwienia "calego" interesu dla mnie wrecz zalosny. Jak dla mnie, fakt ze autor probowal temat rozwiazac polubownie dla mnie powinien byc wrecz zrekompensowany, darmowym kabelkiem lub przynajmniej jakas dobra flaszka przezroczystego plynu o zawartosci pewnej substancji >37%.
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Taaa a mnie kto zrekompensuje? tez jestem strona w tej batali ale wyszlem z sytuacji mimo wszystko zwracajac za moje..
prosze administracje o skasowanie tematu poniewaz nikt nie zostal pokrzywdzony ani oszukany kolega otrzymal swoje pieniadze kabel odeslal wiec niema sensu aby byl taki temat jak "odradzam kolege deniro" bo sprzedajac moje rzeczy ja osobiscie za nie odpowiadam i kazdy temat moj w dziale sprzedam jest dokladnie opisany
prosze administracje o skasowanie tematu poniewaz nikt nie zostal pokrzywdzony ani oszukany kolega otrzymal swoje pieniadze kabel odeslal wiec niema sensu aby byl taki temat jak "odradzam kolege deniro" bo sprzedajac moje rzeczy ja osobiscie za nie odpowiadam i kazdy temat moj w dziale sprzedam jest dokladnie opisany
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
-
krzysiek_krakow
- Forum Audi A6 / A7

-
jaycutler84
A teraz ja chce odkupić lampy Bi xenon które kolegi z tego portalu ma do sprzedania za 999zl czy warto było wziasc Gwarancje Rozruchowa na miesiąc do czasu zamontowania lamp na swoim aucie??? Bo jestem z Hamburga wiec to kawałek wiec 1000zl to niemało pieniędzy a lamp niejest nikt w stanie sprawdzić na miejscu.... A Privat nigdy niewiadomo co sie kupi...
[ Dodano: 2014-05-30, 13:46 ]
Jakies porady kupując przedmioty Privat dla swojego zabezpieczenia?
[ Dodano: 2014-05-30, 13:46 ]
Jakies porady kupując przedmioty Privat dla swojego zabezpieczenia?
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Masz mój temat widziałeś powód zmiany lampy sprawne ręczę za nie ja i gwarancje rozruchowe mogę dać co to wogole ma znaczyć gwarancja na miesiąc
[ Dodano: 2014-05-30, 14:18 ]
Jak mam ci dać gwarancje na używany przedmiot skąd mam wiedzieć czy i wogole sie zepsuje czy za miesiąc czy za rok ? To są gole lampy wiec tam niema sie co popsuć prędzej mogą paść twoje zarniji twoje przetwornice twoje moduły co ma ci paść w lampie ?
[ Dodano: 2014-05-30, 14:26 ]
Jak ci pisałem na pw założysz zadzwonisz podziekujezz powiesz ze wszystko hula a co będzie za miesiąc dwa skąd ja mam wiedzieć ?
[ Dodano: 2014-05-30, 14:18 ]
Jak mam ci dać gwarancje na używany przedmiot skąd mam wiedzieć czy i wogole sie zepsuje czy za miesiąc czy za rok ? To są gole lampy wiec tam niema sie co popsuć prędzej mogą paść twoje zarniji twoje przetwornice twoje moduły co ma ci paść w lampie ?
[ Dodano: 2014-05-30, 14:26 ]
Jak ci pisałem na pw założysz zadzwonisz podziekujezz powiesz ze wszystko hula a co będzie za miesiąc dwa skąd ja mam wiedzieć ?
-
jaycutler84
-
Anielski
Ostatnie cztery posty są dziwne...ledwo minęła godzina ,a już następny kupiec do Deniro się zgłasza...

Ten styl pisania i błędy coś mi przypominają....jaycutler84 pisze:Najwazniejsze dlamnie skrętne bo juz od roku sie mecze z moja lampa ale Oki gwarancja miesięczna mi starczy potem niech sie dzieje co ma pozdrawiam w poniedziałek lampy bedą siedzieć na moim audi i wtedy napisze zdanie swoje dla innych i tka jak mówisz napewno zadzwonie!!! Pozdro
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Wygląda na to że zainteresowani się dogadali, kabel odesłany i pieniądze zostały zwrócone. Więc sprawa została zakończona, szkoda tylko że kosztowała tyle nerwów i niepotrzebnych słów. Każdy co miał coś do powiedzenia, powiedział swoje, więc temat zostaje zamknięty.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Warsztat, naprawy Audi A6.