Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Kolega Deniro z forum

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
krzysiek_krakow
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krzysiek_krakow » 29 maja 2014, 23:32

0x4B25A, przepraszam Panie administrator tego forum ale ubliżanie innym userom pozostawisz od tak?

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 23:36

Ok odpuśćmy już. Odsyłam kabelek jutro jak powiedziałem. Liczę że odzyskamy 220 zł i ktoś wyciągnie z tego jakieś pozytywne wnioski. Ja też tu chyba będę się częściej udzielał bo pomimo jednostkowego przypadku na forum jestem pozytywnie zaskoczony reakcją innych użytkowników którzy potrafili spojrzeć obiektywnie na całą sprawę.

Pozdrawiam

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 23:43

wyslij mi dane nr konta tylko do osoby do ktorej byl wyslany kabel

mrporpoise

Post autor: mrporpoise » 30 maja 2014, 00:03

Heh też uważam że temat powinien pozostać. Z jednej strony dobrze że się wyjaśniło wszystko, z drugiej strony pozostaje niesmak po sposobie.

Deniro - chwali się duch przedsiębiorczości i życzę ci powodzenia, ale to co tutaj zobaczyłem, sposób porozumiewania się z drugą osobą... no to nawet nie nadaje się do krytyki. Nie możesz oczekiwać od ludzi że po takim pokazie pogardy ktoś cię będzie popierał. A wiesz dlaczego? Bo nikt nie chciałby być tak potraktowany, a pragnę zauważyć że ty kolegę Wiktora od początku traktowałeś co najmniej lekceważąco by nie powiedzieć chamsko.

Ja się w ogóle dziwię że kolega Wiktor jednak idzie polubownie, chyba tylko ze względu na to że forum nie okazało się pełnym pieniaczy i bufonów...

Aha wyciąganie kolegi Ssmile jest trochę nie na miejscu, ale whateva.

Nie traktuj tego jako osobistej wycieczki, bo to co napisałem w tym temacie, to jest opinia obiektywna, zupełnie postronnej osoby która nie zna żadnej ze stron.
Z moich obserwacji wynika że bezczelnością zdobywa się świat, chamstwem ... niekoniecznie. Czasem lepiej jednak powściągnąć gniew i słowa, bo później można niestety żałować.
Uważam że całość zamieniła się w farsę...

Pozdrawiam i Howgh!

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 30 maja 2014, 07:25

krzysiek_krakow pisze:0x4B25A, przepraszam Panie administrator tego forum ale ubliżanie innym userom pozostawisz od tak?
Specjalnie pewne rzeczy zostawiam, aby każdy mógł sobie wyrobić swoje zdanie o adwersarzach tego konfliktu. Każdy z nich odpowiada za użyte słowa i o każdym mówią naprawdę wiele... te słowa szkodzą bardziej osobom je wypowiadającym niż tym, do których są kierowane... dlaczego? Ano dlatego, że mamy tu jak widać wielu ludzi na poziomie, potrafiących oceniać to co widzą i będących wrażliwymi na krzywdę/niesprawiedliwość/chamstwo itd.

Awatar użytkownika
Robert74
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2004
Silnik: 2.0TDI 140KM

Post autor: Robert74 » 30 maja 2014, 10:23

A ja uważam ten temat za żenadę...wstyd dla klubu że takie rzeczy są wyciągane na wierzch...nie którym to pasuje bo mogą sobie poużywać...

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 30 maja 2014, 10:27

A co miałem zrobić. Zero kontaktu z drugiej strony, zbywanie, poniżanie. Mogłem jedynie od razu pójść na policję, ale dla mnie to jednak raczej już forma ostateczna.

Co do sprawy dzisiaj została wysłana przesyłka, powinna być w poniedziałek.

Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 30 maja 2014, 10:37

żaden wstyd
Bardzo dobrze, że administracja pozwala na publiczne wyjasnianie takich tematów. <okok>
Obrazek
141PS /326Nm

Awatar użytkownika
Robert74
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2004
Silnik: 2.0TDI 140KM

Post autor: Robert74 » 30 maja 2014, 10:41

ancek, ale to jest ich sprawa nie Nasza. Podejrzewam że temat też będzie poruszony na A4 forum.

Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 30 maja 2014, 10:45

ich sprawa, ale równie dobrze mogła być każdego z nas.
Dzieki temu tematowi, wiem, żeby nie robić żadnych interesów z Deniro.
Obrazek
141PS /326Nm

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 30 maja 2014, 10:46

Temat wyczerpany , kolega dostal swoje pieniadze tak jak chcial zanim wyslal kabel mnie osobiscie nie chce sie tego dalej ciagnac sprawa wyjasniona kazdy zadwolony ... czas pomyslec na letnimi modami <radocha>

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 30 maja 2014, 10:50

Deniro, no nareszcie <luzik>
Warsztat, naprawy Audi A6.

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 30 maja 2014, 10:51

Ok pieniądze są na koncie, kabel wysłany. Dla mnie temat może zostać usunięty, ale niech moderatorzy zadecydują.

Temat też nie trafi na żadne inne forum bo ja nie jestem żadnym pieniaczem, po prostu jak chyba każdy nie lubię być oszukiwany i nie ważne czy przez pomyłkę czy nie.

Dobrze że w końcu udało się rozwiązać sprawę polubownie.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiwnoBrody
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: PiwnoBrody » 30 maja 2014, 11:55

Robert74 pisze:A ja uważam ten temat za żenadę...wstyd dla klubu że takie rzeczy są wyciągane na wierzch...nie którym to pasuje bo mogą sobie poużywać...
Chyba żartujesz, poużywać ? Co oznacza że wyciągane na wierzch ? Uważasz że takie sprawy powinny być ukrywane ? Chyba tylko po to żeby forum wyglądało na fajne i smaczne jak orzeszki w miodzie...

To tak jakby mąż bił żonę i traktował ją jak szmatę w domu a dla koleżanek w swojej pracy był dżentelmenem. Gdzie kolega też z pracy wiedząc o żonie ukrywał by prawdę jaki to sk******

Nie uważam że miejsce jakim jest forum powinno być wygładzane. Jesteśmy dorosłymi ludźmi i nie udawajmy że jak się uderzymy w palca młotkiem to mówimy "o kurcze..." i tak samo nie udawajmy że takich spraw nie ma wśród posiadaczy A6tek...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 30 maja 2014, 12:01

Temat do skasowania , oszustwa nie bylo zaszlo nie porozumienie kolega pieniazki otrzymal co prawa byly spiecia miedzy nami ale to juz nasze sprawy na szczescie nikt nie zostal poszkodwany nie bylo tematu

pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl