Chłopie jest przepiekna. Masz gust i wyczucie stylu o zasobnosci portwela nie wspomnie. Jak dla mnie liga swiatowa. Skóra w brązie wyrwyala by sutki w tym nadwoziu.
dzieki dzieki fajnie ze moze sie komus podoba motywuje bardzo .o zasobnosci portfela bym niegadal bo wysztsko jest robione z czasem z spora iloscia wyrzeczen kazdy hajs idzie w auto , z nastepnych planow bedzie anawet i juz 16 maja chyba 8tlokow z tarcza 365 mm hebel rs6 strasznie sie najaralem dotego stopnia ze pol zawieszenia jest dowymiany z powodu tych hebli , pozniej detale s6 rs jak listwy chrom mat i lusterka chrom mat i moze nakoncu wkoncu ten lakeir ogarnac do perfekcji nbo jest tyle fuckupow ze szkoda gadac
no i po ptakach hebel rs6 zamowiony z kompletna przekladka okolo 20 bedzie to umnie wiec takze jak najszybciej beda foty niewiem jak wy ale jasie podjaralem :D
[ Dodano: 2014-05-28, 19:11 ]
Tak Tak wiem blotniki ... mam nato wyjebane , wyszystko przez gwint i poprzendi spas sie czeka na dobre blotniki najlepiej w kolorze wtedy tylko dopracowac druciarstwo i niedoskonalosci