http://w896.wrzuta.pl/film/8qzf6Izaea4/2014-05-06-1333
Bo to jest tak jak z motocyklem, przyzwyczaiłeś się do mocy i chciałbyś czegoś więcejdługas pisze:to jednak z upływem czasu nie wydaje się już taką rakietą jak był na początku jak go kupiłem.
RacjaCinekk pisze: Bo to jest tak jak z motocyklem, przyzwyczaiłeś się do mocy i chciałbyś czegoś więcej
Na moje oko esa z tematu zbiera się tak jak powinnaTutaj bez logów można wróżyć i wymieniać wszystko po kolei, a może to być niepotrzebne. Cinekk, na Twoim miejscu zrobiłbym porządny komplet logów, na Forum znajdziesz co i jak, no i może z ciekawości odwiedził bym hamownię
No i widzę że auto ma już prawie 280 tyś km, więc... kilka koników ma już prawo biegać po Niebiańskich preriach![]()
Mozna kiedys sprawdzic ;)Skad jestes?uszoo pisze:Co do mocy to mam sposób jak to sprawdzićpo prostu musimy stanąć na światłach we 3 Razem z Piotrem i start :D:D
Spokojnie,nie biadolemrporpoise pisze:Haha to jak szwagier mój. Kupił A8 z tym silniczkiem... i biadoli że słabo, że myślał że mocniej...
tutaj dokładnie opisane o co chodziszalony pisze:Bo to jest tak jak z motocyklem, przyzwyczaiłeś się do mocy i chciałbyś czegoś więcej