nie wiem jak inni ale 2.0 tdi  mnie jakos nie kreci chociaz 2.4 pb tez szału nie robi ale mi narazie wystarcza, przynajmniej mi nie stwarza zadnych problemow oprocz rzeczy w które sam łapy wepcham ha ha jezeli masz kupowac 2,0 tdi w tej kasie to lepiej kup benzyne,  z reszta niech sie inni wpyowiedza co posiadaja te silniki
  nie wiem jak inni ale 2.0 tdi  mnie jakos nie kreci chociaz 2.4 pb tez szału nie robi ale mi narazie wystarcza, przynajmniej mi nie stwarza zadnych problemow oprocz rzeczy w które sam łapy wepcham ha ha jezeli masz kupowac 2,0 tdi w tej kasie to lepiej kup benzyne,  z reszta niech sie inni wpyowiedza co posiadaja te silniki  

bo są strasznie rozbieżne wypowiedzi. w sumie mozesz napisac ile na gazie i ile na benzynie,z gory dzieki za info
  bo są strasznie rozbieżne wypowiedzi. w sumie mozesz napisac ile na gazie i ile na benzynie,z gory dzieki za info  . Co do auta chyba na spokojnie poczekam az sie cos fajnego w benzynce trafi ewentualnie b/g tak jak piszesz, moze jeszcze kasy sie dozbiera hehe
 . Co do auta chyba na spokojnie poczekam az sie cos fajnego w benzynce trafi ewentualnie b/g tak jak piszesz, moze jeszcze kasy sie dozbiera hehe ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
 takze nie mo co narzekac
  takze nie mo co narzekac