kolego miałem pierwsza a6 c6 2.4 czarna z silnikiem 2.4 benzyna gaz nie było żadnych problemów z łańcuchem przebieg jaki sprzedawalem miała 300tys teraz kupiłem niedawno nastepną z gazem prins ma nalotu 207 tys i nic sie nie dzieje jak przebieg samochodu będziesz miał uczciwy nie masz czym się obawiać.Znajomy ma 3.0tdi kupil nowa w salonie w 2004 roku teraz ma nalatane 130 tys i łańcuch grzechota ale jezdzi i nic z tym nie robi wiadomo ryzyko jest ale nikt ci nie powie co masz robic bo jak rozpadnie sie motor to potem bedziesz mial pretesje do nas.Widzisz nie ma reguły co prawda nie wiem czy ma to wpływ ale on lata ta 3.0tdi na mieście katuje ją i program 300km robil w jakies szopie bez hamowni i to moze byc powodKrzysieksle pisze:Witam noszę się z zamiarem kupna A6 C6 właśnie z tym silnikiem i teraz kilka pytań do użytkowników.
Wiem że te silniki maja czasem problemy z rozrządem i pytanie jak czesto?? Przy jakich przebiegach??
Jak sprawuje sie LPG w tym silniku?? Do jakiego przebiegu polecacie jej zakładanie??