Napisałem do nich czy pasek może być do silnika 2.7bt i jeszcze nie odpisali jutro chyba zadzwonieliberro pisze:Gatesa mam Długi. Mówią że Conitech lepszy ale tylko dlatego że Gates'a robią już w Polsce ( gdzieś to na forum czytałem ) ale prawda jest taka że nie wiesz czy nie trafi Ci się Conitech z chin npOczywiście że pasek musi być wzmacniany ale przecież to jest pasek dedykowany do tego silnika i założe się że nawet jeśłi to nie oryginał ASO Ani go nie robili pod 100 KM mocy
Zresztą i Conitech i Gates swego czasu były produkowane pod Audi . Tak bynajmniej twierdzi mój mechanik, a ja mu ufam nawet
Bo to sie nie mówi gościowi " zrób Pan dobrze to dopłace " tylko się mówi " zrób Pan dobrze to zapłacę "Arek_R pisze:marekwroc przez taniego mialem na mysli nie na poziomie ASO. Ja tez wole doplacic i miec cos dobrze zrobione ale mam takie doswiadczenia ze doplkacalem a zrobione byla jak u Pana Henia w garazu.
Oby dobry byłcensored pisze:Z paskami to raczej myślę że to kwestia szczęścia, gdybanie czy Conti czy Gates raczej nie ma sensu, i ten i ten ma śmigać co najmniej przez 90 tyś i kropka, wiadomo może się trafić jakiś bubel choć nie powinien ale różne rzeczy na świeci się dzieją. Ja kupiłem Conti więc okaże się czy dobry jest:))
Calkowicie sie z Toba zgadzmcensored pisze:Z paskami to raczej myślę że to kwestia szczęścia, gdybanie czy Conti czy Gates raczej nie ma sensu, i ten i ten ma śmigać co najmniej przez 90 tyś i kropka