[A6 C5] Czarna 2.8 V6 Quattro by DJabeł
- 

DJabeł
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
No to jedziemy z modami dalej.. 
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Takie skory wleciały ostatnio w dosc przyzwoitym stanie z podłokietnikiem i boczkami z wersji europejskiej tak zeby kierowca a nie pasazer sterował szybami
 z podłokietnikiem i boczkami z wersji europejskiej tak zeby kierowca a nie pasazer sterował szybami   jedyny problem taki ze pochodza z kombi i nie pasują boczki od kanapy i tu sie zasatanawiam co zrobic z tym fantem, poki co sa stare.. Dodatkowo chciałbym dorezac jeszcze do nich podgrzewanie
  jedyny problem taki ze pochodza z kombi i nie pasują boczki od kanapy i tu sie zasatanawiam co zrobic z tym fantem, poki co sa stare.. Dodatkowo chciałbym dorezac jeszcze do nich podgrzewanie  a i co najwazniejsze w srodku jak nie to auto az sie obco czuje :D
 a i co najwazniejsze w srodku jak nie to auto az sie obco czuje :D

Takie skory wleciały ostatnio w dosc przyzwoitym stanie
 z podłokietnikiem i boczkami z wersji europejskiej tak zeby kierowca a nie pasazer sterował szybami
 z podłokietnikiem i boczkami z wersji europejskiej tak zeby kierowca a nie pasazer sterował szybami   jedyny problem taki ze pochodza z kombi i nie pasują boczki od kanapy i tu sie zasatanawiam co zrobic z tym fantem, poki co sa stare.. Dodatkowo chciałbym dorezac jeszcze do nich podgrzewanie
  jedyny problem taki ze pochodza z kombi i nie pasują boczki od kanapy i tu sie zasatanawiam co zrobic z tym fantem, poki co sa stare.. Dodatkowo chciałbym dorezac jeszcze do nich podgrzewanie  a i co najwazniejsze w srodku jak nie to auto az sie obco czuje :D
 a i co najwazniejsze w srodku jak nie to auto az sie obco czuje :DAudi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
						- bart3k
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ja też swoimi nie mogę się nacieszyć  skóra to skóra nie ma co
  skóra to skóra nie ma co 

skóra to skóra nie ma co
  skóra to skóra nie ma co 
Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
						ride
Dajcie już mu spokój z tym radiem, jest spoko. Kolego mamy bardzo podobną historię samochodów ten sam rocznik, silnik, kraj pochodzenia i również poprzedni właściciel starszy pan, widać tam mało jeżdzą bo przebieg również malutki. Powiedz mi jakie spalanie benzyny Ci wychodzi na FISIE - chodzi mi o miasto ? Napisz coś więcej jak możesz na priv jak zrobiłeś ten wydech, jakie części co i jak dla laika. pozdrawiam.

- 

Fontesen
- 

DJabeł
- Forum Audi A6 / A7 
Mycek,  No przebiegu w tym momencie jest juz 170tys, co do spalania na Fisie to ostatnio kasowane były gdzies ze 3tys temu i wynik pokazuje 11.3l/100km jazda normalna od czasu do czasu z wiekszym naciskiem na prawy pedał ale bez emeryt mode   wiekszosc to trasa jazda w miescie to ok 30%  z tad pewnie taki wynik.
  wiekszosc to trasa jazda w miescie to ok 30%  z tad pewnie taki wynik.
--RaDeK--, Skory jak i środek mam czarny ale wiem o czym mowisz bo sa wersje ktore maja skory i dolna czesci deski i boczkow w kolorze szarym/siwym. Sa one oczywiscie dostepne tylko trzeba pytac sprzedawcow bo na zdj rozne kolory wychodza.. Miałem możliwosc wrzucenia tutaj takich samych foteli tylko w kolorze bananowym ale brakowało tam boczkow, podłokietnika itd. Poszedłem na łatwizne bo jak czytałem o przerobkach boczkow i foteli z anglika na europe to sie odechciewa..

wiekszosc to trasa jazda w miescie to ok 30%  z tad pewnie taki wynik.
  wiekszosc to trasa jazda w miescie to ok 30%  z tad pewnie taki wynik.--RaDeK--, Skory jak i środek mam czarny ale wiem o czym mowisz bo sa wersje ktore maja skory i dolna czesci deski i boczkow w kolorze szarym/siwym. Sa one oczywiscie dostepne tylko trzeba pytac sprzedawcow bo na zdj rozne kolory wychodza.. Miałem możliwosc wrzucenia tutaj takich samych foteli tylko w kolorze bananowym ale brakowało tam boczkow, podłokietnika itd. Poszedłem na łatwizne bo jak czytałem o przerobkach boczkow i foteli z anglika na europe to sie odechciewa..
Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
						- MaRRcin929
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Skóry super, pozazdrościć   Też właśnie takie chciałem u siebie, ale jak widziałem te wszystkie "idealne" fotele, albo jak gość wysyła mi dwa zdjęcia, ale tylko fotela pasażera to mi się odechciało.
  Też właśnie takie chciałem u siebie, ale jak widziałem te wszystkie "idealne" fotele, albo jak gość wysyła mi dwa zdjęcia, ale tylko fotela pasażera to mi się odechciało.
Za to w przyszłym tygodniu wpadnie u mnie wentylowana skóra 

Możesz pochwalić się na PW ile dałeś za taki cały komplet w takim stanie? I znalazłeś je na Allegro?
Grzanie już podłączyłeś?

Też właśnie takie chciałem u siebie, ale jak widziałem te wszystkie "idealne" fotele, albo jak gość wysyła mi dwa zdjęcia, ale tylko fotela pasażera to mi się odechciało.
  Też właśnie takie chciałem u siebie, ale jak widziałem te wszystkie "idealne" fotele, albo jak gość wysyła mi dwa zdjęcia, ale tylko fotela pasażera to mi się odechciało.Za to w przyszłym tygodniu wpadnie u mnie wentylowana skóra

Możesz pochwalić się na PW ile dałeś za taki cały komplet w takim stanie? I znalazłeś je na Allegro?
Grzanie już podłączyłeś?
- 

Fontesen
- 

DJabeł
- Forum Audi A6 / A7 
wojtosc,  No postaram sie wrzucic jakies nowe zdj w przszłym tyg. Dawno tu nie zagładałem a w aucie wpadło kilka zmian, m.in nowa kierownica, wymalowane dokladki i progi w kolor i cos tam jeszcze.. 

- 

Fontesen
- 

DJabeł
- Forum Audi A6 / A7 
Witam po 3 latach  Auto dalej w moim posiadaniu.
 Auto dalej w moim posiadaniu.
Przez ten czas wymieniłem lamapy przednie, fis, dokladki w kolor, kierownice od eski, wpadł subwoofer,kompletny wydech i pewnie kilka innych mnie istotnych rzeczy.. Tak wygląda obecnie. 

![Obrazek]()
![Obrazek]()

Auto dalej w moim posiadaniu.
 Auto dalej w moim posiadaniu.Przez ten czas wymieniłem lamapy przednie, fis, dokladki w kolor, kierownice od eski, wpadł subwoofer,kompletny wydech i pewnie kilka innych mnie istotnych rzeczy.. Tak wygląda obecnie.