Gleba z tego co widziałem u poprzedniego wlasciciela to raczej konkret cięzko mi powiedziec ile mm ale co najwazniejsze kupiona prawie darmo
  Gleba z tego co widziałem u poprzedniego wlasciciela to raczej konkret cięzko mi powiedziec ile mm ale co najwazniejsze kupiona prawie darmo 

Tak wygladał dawca na tej "glebie" wiec mysle ze nie najgorzejSejacz pisze:IMO to nie jest gleba :roll:GranuL pisze:A gleba ile 30 czy 40mm

Tu jeszcze widac na tylnej szybie reklame którą naklejał sam censored  :mrgreen:
 Tu jeszcze widac na tylnej szybie reklame którą naklejał sam censored  :mrgreen: 
 obniżenie idealne będzie nie za mocne nie za małe w sam raz na 18" będzie to wyglądać.
 obniżenie idealne będzie nie za mocne nie za małe w sam raz na 18" będzie to wyglądać. ale to moje zdanie tobie się ma podobać
 ale to moje zdanie tobie się ma podobać 

Bo gleba jeszcze nie załozona tamto zdj tylko poglądowe jak wygladął na innym aucie. Na moim dopiero gdzies pod koniec tyg bedzie.
 Bo gleba jeszcze nie załozona tamto zdj tylko poglądowe jak wygladął na innym aucie. Na moim dopiero gdzies pod koniec tyg bedzie.
 stówe wiecej niz sedan.
  stówe wiecej niz sedan.