[A6 C5] Czarna 2.8 V6 Quattro by DJabeł
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Kolejne zmiany
Lusterka S6 od in-pro już jakis czas temu ale nie było okazji sie pochwalic <huehue>
![Obrazek]()
Miejsce starego chorusa dzięki radom kolegi Granula zajęła jednostka Alpine
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
:mrgreen:
Zapraszam również do obejrzenia filmów <mikołaj>
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Niestety stało sie tak jak myślałem...lista modów nie ma końca. W najbliższych planach mam zamiar wrzucić jakiegoś wzmaka i suba, wyprowadzić końcówki wydechów na zewnątrz, malowanie dokładek i skóra :mrgreen: A wiosną zagoszczą nowe kapcie 18 lub 19

Lusterka S6 od in-pro już jakis czas temu ale nie było okazji sie pochwalic <huehue>
Miejsce starego chorusa dzięki radom kolegi Granula zajęła jednostka Alpine

:mrgreen:
Zapraszam również do obejrzenia filmów <mikołaj>
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Niestety stało sie tak jak myślałem...lista modów nie ma końca. W najbliższych planach mam zamiar wrzucić jakiegoś wzmaka i suba, wyprowadzić końcówki wydechów na zewnątrz, malowanie dokładek i skóra :mrgreen: A wiosną zagoszczą nowe kapcie 18 lub 19

-
- Forum Audi A6 / A7
Tak lusterka sa całe nie uznaje nakładek cytujac Gurala "jak coś robie to to robie albo nie robie tego wcale"
http://allegro.pl/nakladki-obudowy-lust ... 26074.html Brałem u niego równiez lampy tylne 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
No piekne lustereczkaDJabeł pisze:Tak lusterka sa całe nie uznaje nakładek cytujac Gurala "jak coś robie to to robie albo nie robie tego wcale"http://allegro.pl/nakladki-obudowy-lust ... 26074.html Brałem u niego równiez lampy tylne

Tylko koles nie ma w aukcji takich jak potrzebuje, czyli 2 o tych samych wymiarach.. Mam wersje USA i mam oba lusterka jednakowej wielkości...
Jakiej firmy masz sprezyny i jak twoje opinie po zmianie z oryginalnych?
-
- Forum Audi A6 / A7
-=Rafal=-, Miałem zmieniać na duże z anglika ale niestety nie ma takich lusterek in-pro żeby były oba takie same więc zostałęm przy małym. Jedyna opcja to zmienić lusterka oba na poliftowe a to już trzeba iść w koszta same lusterka z 500zł + obudowy daje razem 8 stów
Napewno zyskał dużo na wyglądzie bo stoi nizej i nie ma przeswitu nadkole a opona, nie buja się i nie przechyla w zakrętach.. więc prowadzenie też na +
Auto jednak jest twardsze niż na seryjnych sprężynach ale dalej komfortowe. Minusy takie że musisz mega uważać przy wjezdzaniu na kraweżniki itp bo obciera zderzak

Sprężyny firmy H&RDarek_v6 pisze:Jakiej firmy masz sprezyny i jak twoje opinie po zmianie z oryginalnych

Auto jednak jest twardsze niż na seryjnych sprężynach ale dalej komfortowe. Minusy takie że musisz mega uważać przy wjezdzaniu na kraweżniki itp bo obciera zderzak

- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
Tak.. o tym, że trzeba uwazać na krawezniki, progi zwalniajace itp. to wiem :-P Miałem predzej przez 3 lata A4 B5 i była mega obnizona, czesto gdzieś szorowała podwoziem i trzeba było bardzo uważać, żeby nic nie uszkodzić
Tak jak twoja jest obnizona podoba mi sie bardzo ..na wiosne jak stopnieja śniegi planuje kupić sprezyny i w końcu pokaze furke w dziale ''Nasze auta"
ÂŚwietnie ci idzie z modami.. załóż jakieś ładne 18-19 cali, wrzuc jeszcze skóre do środka i bedzie bajka 8-)

Tak jak twoja jest obnizona podoba mi sie bardzo ..na wiosne jak stopnieja śniegi planuje kupić sprezyny i w końcu pokaze furke w dziale ''Nasze auta"

ÂŚwietnie ci idzie z modami.. załóż jakieś ładne 18-19 cali, wrzuc jeszcze skóre do środka i bedzie bajka 8-)
-
- Forum Audi A6 / A7
Może szału jakiegoś wielkiego nie ma ale dużo lepiej gra niż taśmociąg audi. Właśnie coś ostatnio temat car audio mnie wciągnał i mysle dalsze inwestycje w te strone kierowac także nie wykluczone za za 2-3 miesiące radio nie pojdzie na sprzedażNinja_ pisze:Szkoda, że model radyjka z niskiej półki.