To nie chodzi o jakieś oszczędności na paliwiejedrusrs6 pisze:Jak ktos parę złoty oszczędza na paliwie to niech podłącza prostownik

PS: Jak tam Twoja eresa?

A czy przypadkiem jak autko chodzi na biegu jałowym to sie aku nie ładuje???KL4K50N pisze:To nie chodzi o jakieś oszczędności na paliwiejedrusrs6 pisze:Jak ktos parę złoty oszczędza na paliwie to niech podłącza prostownikNawet jak auto jest odpalone mogą wystąpić jakieś spadki / wahania napięcia...
PS: Jak tam Twoja eresa?
Masz rację... w komputerze też jak masz wahania napięcia, to nic kompletnie się nie stanie... szczególnie podczas instalacji oprogramowania, czy też 'flashowania' np. BIOSjedrusrs6 pisze:Wahania napięcia mogą wystąpić ale co ta ma wspólnego ze zmiana softu- nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz
Powyższe wiele mówi o autorze tych słów... ale cóż...jedrusrs6 pisze:Ps. Chciałbyś chociaż taka RS na oczy zobaczyć co???
0x4B25A pisze:Ale przecież nie chodzi o to zeby każdy robił jak uważa, tylko o to aby robił to dobrzejedrusrs6 pisze: Kto będzie chciał, zrobi jak jest proponowane, kto uważa, że wie lepiej, niech robi wedle uznania... tyle w temacie...
A jak ktoś bzdury wypisuje o wahaniach napięcia to niech chociaż malutkie pojęcie o czym pisze, a nie pisze aby pisać.
Bardzo "pomocna" strona. Można się na przykład dowiedzieć, że w A8 D3 montowane były MMI Basic i MMI Basic plus0x4B25A pisze:krejzy, http://mr-fix.pl/wpis/2g-3g-rns-rodzaje-mmi-audi/
Mógłbyś rozwinąć to 'pomocna'? Wydaje mi się, że odpowiada na zadane pytanie...gracyk75 pisze:Bardzo "pomocna" strona. Można się na przykład dowiedzieć, że w A8 D3 montowane były MMI Basic i MMI Basic plus0x4B25A pisze:krejzy, http://mr-fix.pl/wpis/2g-3g-rns-rodzaje-mmi-audi/
I tego się właśnie obawiam najbardziej, że dowie się rzeczy nieprawdziwych, które będzie powielał na przykład na tym forum.jacek528 pisze:gracyk75, każdy kto potrafi przeczytać ze zrozumieniem, dowie się sporo z tej strony
A gdzie w tym zestawieniu jest MMI 3G Basic, MMI 3G+mr-fix.pl pisze:Ten artykuł rozwiewa wszelkie wątpliwości, co do posiadanego urządzenia.
Po tym co przeczytałem na tej stronie śmien twierdzić, że wiedzę mam dużo, dużo, dużo większą od autora tej strony. Zajmuję się MMI w audi od 2003 roku i np. nigdy nie widziałem w A8 D3 MMI Basic ani MMI Basic plusjacek528 pisze:A jeśli masz "większą" wiedzę, zachęcam w imieniu swoim jak i również innych kolegów (użytkowników) do utworzenia podobnej strony, która wniesie kolejne wskazówki.
Masz MMI 3G High i aktualizacja softu i map nie jest taka łatwa, jak w MMI 2G. ÂŁatwo uszkodzić jednostkę MMI, bo w sieci pełno jest softu tak spreparowanego, by uszkodził MMI. A wtedy koszty naprawy są dość spore. O ile interface do MMI 2G wprawny elektronik naprawi w pół godziny, to z jednostką MMI 3G nie jest już tak łatwo.krejzy pisze:Chciałem wgrać nowe mapy i język polski