Mały update
Jestem po 1,5tyg testach samochodowych, podczas których stwierdziłem że moduł działa zaskakująco dobrze
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
(spodziewałem się minimalnych zmian w oprogramowaniu

ale nie są one konieczne). Układ nie grzeje się tak mocno jak zakładałem, a to dlatego że 'inteligentnych' kierunkowskazów po mieście za często się nie używa - głównie podczas zmiany pasa i na rondach

. W związku z tym spróbuje radiator zamknąć w obudowie, co na pewno skróci czas niezbędny do montażu. Zweryfikowałem również możliwość montażu za przełącznikiem awaryjnych - obudowa spokojnie przechodzi przez ramkę awaryjnego i można by ją przykleić taśmą dwustronną do jednego z elementów konsoli (ja myślałem aby przykleić ją za przyciskami ESP itd)
Od kilku dni szukam dostawcy na allegro, który byłby w stanie dostarczyć niezbędnych elementów do złożenia całości, i niestety się nie udało. Zminimalizowałem listę dostawców do dwóch (takich, którzy nie znikną za pół roku - przynajmniej taką mam nadzieję) tak aby maksymalnie zredukować koszta i dziś puściłem zamówienie.
Jutro wyjeżdżam na szkolenie i wracam dopiero w sobotę. Z tego powodu testy i prace staną w miejscu, a moduły gotowe do montażu będę miał najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że będą się dobrze sprawować u nowych właścicieli, jednakże z uwagi na wczesny wiek produktu będzie go można zwrócić (jeżeli nie sprosta wymaganiom) w rozsądnym terminie (do ustalenia).