Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

[Sprzedawca] martin_wml

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
Awatar użytkownika
emilzizi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Emil
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: emilzizi » 03 paź 2013, 22:19

Gdzie jest Moderacja?
Ktoś tu posprząta?
Dalsza dyskusja już nic nowego nie wniesie.
Seria 250hp 350Nm
Wirus okolice 310hp 450Nm
Później 390hp 550Nm
Było 445hp 646Nm
Jest 632hp 730Nm

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 22:20

emilzizi, Ty także powinieneś dostać coś za spam, proszę nie wtrącaj się bo nie masz z tym nic wspólnego

platinium
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: platinium » 03 paź 2013, 22:30

kikson pisze: platinium,

kolego ja nie jestem robotnikiem, nie mam czasu i chęci na takie rzeczy
jesli ja bym nie miał czasu i chęci to prowadze do aso i informuję pana "doradce technicznego" prosze mi wymienić zaciski bo hu..wo hamuja i pytam sie grzecznie za ile czasu auto do odebrania.

przykład nie ogarnełem w mondeo st220 wymiany sprzegła szkoda było mojego czasu tyle roboty jest przy tym - i co trzeba zapłacić było komuś kto to zrobił.

a co stwierdzenia "robotnik" nikt normalny się za takie rzeczy nie obraża bo co za róznica czy to pracownik czy robotnik. nawet dla szefa co ma kilkunastu pracowników pod krawatem to sa dla niego "robotnicy" którzy zapychaja jego portfel.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez platinium, łącznie zmieniany 1 raz.

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 22:37

platinium, proszę kolego zrozum, ja codziennie jestem gdzie indziej, nie mam czasu i chęci, doceniam pieniądz, czytaj co pisałem i tak samo odpowiedz byleś tu ? poczytaj od początku zobacz ile kasy dałem za zmianę 1 zacisku, dał byś?

mylisz pojęcia pracują dla mnie ja zarabiam i oni i jestem im wdzięczny jak ktoś pracuje solidnie, nie rób ze mnie tytrana

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 03 paź 2013, 22:44

Rozumiem, że odpowiedzieć powinienem na to pytanie:
kikson pisze:tomekkk1, hmm tak jasne, wydałbyś te pieniążki jak ja i co zadzwoniłbyś i .. martinku kochanie nic nie stało sie ze tyle wydałem ale coś nie działa ale to nic. tak ??

nie wiem, ja każdy grosz co zarabiam jest dla mnie cenny, i wszystko co kupuje, ile kosztuje, nie ważne aby było co chce, byłeś tu gdzie ja ? odpowiedz. wiesz jak tu jest ? czekam na odp
Większość rzeczy naprawiam sam - choć nie jestem pracownikiem fizycznym, pracowałem fizycznie 95% mojej zawodowej kariery. Dopóki nie trafiłem na to Forum nie miałem nawet średniego pojęcia o mechanice pojazdowej i diagnostyce kolego.
Ale zanim kiedykolwiek zostawiłem którekolwiek auto u mechanika to szczegółowo rozmawiałem o problemach i możliwych komplikacjach. Jeżeli mechanik już na polu dyskusyjnym wydał mi się niekompetentny - koniec rozmowy. Nie jest przecież monopolistą w branży i nie muszę być na jego łasce.
kikson pisze:
tomekkk1 pisze:Dlaczego piszesz tak, że sam sobie umniejszasz wiarygodność ??
3. tego nie rozumiem, rozwiń się.
Pytanie dotyczyło Twojego zachowania, wulgaryzmów i podniesionego tonu Twoich wypowiedzi - przez to od nie związanych z tematem użytkowników trafiły do mnie jako Administratora:
• zgłoszenie Twojego postu
• wiadomości na PW, oraz GG odnośnie Twojego zachowania...
• sugestie by usunąć temat - czego nie zwykłem robić, ale są takie nawet w tym topiku...

Załatwianie sprawy siłowo sprawia jedynie negatywne odczucia innych - gwarantuję Ci że to Forum ma wysoki poziom i gdy widzimy takie "sceny" wnioski nasuwają się same - natychmiast...
Jeżeli przeoczyłem jakieś pytanie, nie złość się - bo nie celowo. Po prostu przypomnij się i odpowiem :)
kikson pisze:czy to mnie dyskwalifikuje z bycia tutaj? staram się dbać o auto też mnie nie oceniaj,
Takie zachowanie wróży Ci byt na tym Forum, a nie dyskwalifikuje. Moja wypowiedź dotyczyła tego, że temat kosztów jest mi (niestety) znany jednakże nie zapominajmy o tym że auto to skarbonka bez dna nawet bez zbędnych wydatków. Nie raz jeszcze inwestycja okaże się nie trafiona - ale to już temat na inną bajkę <okok>

Do pozostałych osób czytających temat - nie mam zamiaru zamiatać brudów pod dywan. Co prawda wiele wątków toczy się tutaj naraz, ale liczę że raz wyjaśnione sprawy nie będą wypływać jak "pierdy w wannie" <okok>

Mam wielu znajomych w Szwecji, mój brat, szwagier i ostatnio ojciec pracowali tam. Owszem w każdym kraju jest inaczej, ale to wciąż cywilizowany kraj i są mechanicy, którzy tego Twojego porównali by jak ja - do "rzeźnika" - nie uwłaczając oczywiście tej profesji, a kojarząc z postaciami z horrorów <lol> <okok>

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 23:13

tomekkk1, kolego, oni tam nie bawią się, zabawami zajmują się trasy i też nie wiesz co będziesz miał, jak już powiedziałem, taki jestem, już mi to przeszło bo ja wiem kto zawinił, nie mechanik, zawinił matin, była prośba. Temat jest prosty, wypowiedziałem prawdziwe argumenty, jeżeli nikt ich nie widzi, to nie wiem, mi nie zależało żeby kupić co cokolwiek, kliknąłem w dział sprzedam, zobaczyłem że vip, ma sporo części, zadzwoniłem, poprosiłem, podziękowałem, i lipa. fajnie że masz ja tu 7 lat jestem,

temat uważam za zakończony, dla mnie,

matin jesteś dla mnie flaszywy i naciągacz to wszystko.

wiecej nie zamierzam na ten temat pisać, ja wiem jak było, kiedyś się pośliźniesz.

proszę zamknąć.

a w sumie co do innych, żeby zamknąć, usunąć,banować, itd

po co się wtrącacie? bo co ? ja taki jestem. jeżeli ja coś zbroje napisz temat ze mnie nie polecasz, a ja się przyznam do błędu.

wiele w tym temacie będzie mnie drażnić do końca, ale

pozdrawiam,

aha co do wiarygodności, nie odpowiedziałem, ja taki jestem, nerwowy, choleryczny, ale to nie oznacza że kłamie

[ Dodano: 2013-10-03, 23:16 ]
co do rzeźnika, mylisz się, pracować a żyć to inne światy

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 03 paź 2013, 23:17

kikson pisze:zobaczyłem że vip, ma sporo części, zadzwoniłem, poprosiłem, podziękowałem, i lipa
Z całym szacunkiem, ale od VIP-a nie kupiłeś - to takie małe sprostowanie <okok>

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 04 paź 2013, 06:54

fakt. omyłka, jednak zaufałem mu skoro jest tutaj, i sprzedaje tutaj

Troll
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Troll » 04 paź 2013, 18:24

kikson, kolego skończ już. Rzucasz się jak piskorz a koledzy czytający to wyciągają jedną opinię - mało zaradny i do tego z brakami w ortografii. Masz dwie ręce,być może lewe ale jak coś nie grało trzeba było zadzwonić,napisać do sprzedającego. Dwa,skoro masz tak nieokrzesanego mechanika,że po uszkodzeniu elementu ma Ciebie jako klienta w nosie,to go zmień. Trzy przytaczasz cały czas hasło "nie wiesz jak tu jest", pojechałeś za chlebem,malujesz jakieś obrazy a więc żyje się tam Tobie lepiej niż żyło się w Polsce. Mechanik w Polsce bardziej kombinuje,napraw furę tutaj. Ps. doceniasz każdy grosz to nie pisz "pieniążki" bo to kojarzy się z lewactwem, mówimy pieniądze bo je zarabiamy a nie pięniążek,pinionżek etc. Peace!

Mortiis
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Mortiis » 04 paź 2013, 23:32

Panowie nie rozumiem czemu tylu z Was się tutaj wypowiada skoro temat ich nie dotyczy rozumiem admina że dba o "czystość" wypowiedzi i na tym rola powinna się zakończyć a reszta tylko śledzić wątek.

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 05 paź 2013, 07:21

Troll, mądry jesteś że nie wiem, o moje braki się nie martw i o moją zaradność tym bardziej, przytaczam, byłeś? odpowiedz cwaniaczku, dopiero gadaj, ja mieszkam tam 7 lat wiec odpuść sobie swoje głupie pomyślunki, a btw przecież Ty nie masz nic do tego tematu, napisałem co miałem napisać, może mam braki w ortografii ale Ty masz kłopot z myśleniem i czytaniem ze zrozumieniem,

BęDę MÓWIÂŁ PIENIÂĄÂŻKI BO TO MOJA FORMA SZACUNKU DO NICH, a Ty zarabiaj sobie pieniądze

gibon_81
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: gibon_81 » 05 paź 2013, 18:57

martin_wml pisze: Poza tym u mnie zawsze mozna zwrócić lub wymienić część jak coś nie pasuje, więc czemu się nie odezwałeś tylko wymyslasz jakieś brednie po 2 miesiącach od zakupu????
Poprę miałem problem z zakupionym od marcina wentylatorem to bardzo szybko dostałem drugi.

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 06 paź 2013, 18:52

gibon_81, czytaj proszę od początku

zamknijcie to bo nie mam siły do tego wątku, zacisk kupiłem, mechanior zamontował i gra gitara, martin mnie oszukał i tyle zamknąć proszę

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 06 paź 2013, 19:13

Gdybym miał usunąć ten temat to całkowicie z bazy danych - ale nie zwykłem stosować takich praktyk. Chyba nie myślisz, że jeden użytkownik może zakończyć oskarżeniem, bez możliwości bronienia się przez drugiego użytkownika ??

Czyli, albo gramy "fairplay" albo nie ma zabawy <lol>

Anielski

Post autor: Anielski » 06 paź 2013, 22:03

Tomku,tu nie chodzi o zabawę,a o bicie piany...Nie znam żadnego z was(wypowiadam się obiektywnie),ale jeżeli autor tematu poprosił o zamknięcie tematu,to ktoś to powinien zrobić....Przecież druga strona się wypowiedziała w temacie....Autor tematu kupił nowy zacisk i jest po sprawie...Po co się nakręcać? co się stało,to się nie odstanie :)
Pozdrawiam anielski :>

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl