Ha ha ha o głupie odpowietrzniki afera jak by ktoś zginął
Po pierwsze
psipsi skoro jesteś takim fachowcem i taki rzetelny to czemu dzwonią do mnie ludzie i mówią "wiesz wziąłem od psipsiego,ale po 3 miesiącach padło". I to Twoi zaufani koledzy...
kupują u mnie w tajemnicy,żebyś się nie dowiedział i twierdzą,że masz ceny z kosmosu
A skoro jesteś takim fachowcem od audi to tu jest kolejny dowód
http://a8team.pl/d3-03-42mpi-prosba-o-r ... highlight=
Jak się nie umie alternatora nazwać
Wiec możesz już odpełznąć do nory z której wypełzłeś.
Co do Ciebie
kikson to mówiłeś,że chcesz zaciski sprawne i takie dostałeś,a o odpowietrznikach nic nie mówiłeś na 100%.
poza tym jak wynika z pw to twój "super mechanik" ukręcił tylko jeden.
Sprzedałem kilka takich kompletów i nikt nigdy nie miał takich problemów jak Ty,ale odpowietrznik trzeba psiknąć wd40 poczekać,a nie złapać klucz i ciągnąć...
Poza tym polecam udać się do mechanika,a nie do kowala bo robisz problem jak by ci się co najmniej panewka obóciła.
Dostałeś zaciski w cenie zestawów naprawczych więc sie nie ciskaj, zresztą byłeś w PL więc minimum inteligencji i zdrowej logiki nakazywałoby założyć klucz na odpowietrznik gdy zaciski były na wierzchu skoro miałeś obawy.
I nie pisz,że jesteś malarzem,bo to nawet idiota potrafi...
Poza tym u mnie zawsze mozna zwrócić lub wymienić część jak coś nie pasuje, więc czemu się nie odezwałeś tylko wymyslasz jakieś brednie po 2 miesiącach od zakupu????
Dlatego,bo wiedziałeś ze w takich pieniądzach nigdzie nie kupisz.
Na przyszłość polecam zakupy u prawdziwych fachowców od audi w górach,tam części są w lepszym stanie niż nowe.
Tam nie wyciągają części z uzywanych aut tylko z nowych,albo wogóle nie jeżdzonych.
Dostaniesz zacisk wypiaskowany wymalowany w cenie jak w aso.
Więc się nie rzucaj, bo spokojnie mogłeś je oddać lub wymienić, a nie coś Ci zaświtało po dwóch miesiącach.
A sposób wypowiedzi świadczy tylko i wyłącznie o poziomie Twojej inteligencji i wychowania.
Tyle ode mnie.