zakładam temat bo oglądam sporo tych modeli i nigdy nie wiem czy to już S-line czy tylko zmieniony grill

ÂŻadne S-line nie jest poszerzone, natomiast już wałkowaliśmy że każde V8 jest poszerzone i zwykłe A6 z takim motorem wygląda identycznie jak S6.długas pisze:Ja mam S-line i jest sporo poszerzony i obniżony na sprężynach H&R,oczywiście skóra i wszystkie inne dodatki nie standardowe.W standardzie 4.2 nie było poszerzane chyba że klient sobie zażyczył.
Jak sobie życzył???vax pisze:ÂŻadne S-line nie jest poszerzone, natomiast już wałkowaliśmy że każde V8 jest poszerzone i zwykłe A6 z takim motorem wygląda identycznie jak S6.długas pisze:Ja mam S-line i jest sporo poszerzony i obniżony na sprężynach H&R,oczywiście skóra i wszystkie inne dodatki nie standardowe.W standardzie 4.2 nie było poszerzane chyba że klient sobie zażyczył.
Wymieniłeś samie pierdoły ale napewno takie są różnicemartin_wml pisze:in. czarna lub biała podsufitka alkantara,inne grille przód,inne zegary,inne listwy progowe wewnetrzne(z logo s6), przedliftowa inny wydech i zderzak tył(polift a6 miał taki sam jak s6),recaro w standardzia(a6 v8 w opcji),
Aż tak i się rozwijać nie chciało,ale jak juz tak sie zagłębiamy to w s6 był przedlift półlifit i polift kolegovax pisze:Wymieniłeś samie pierdoły ale napewno takie są różnicemartin_wml pisze:in. czarna lub biała podsufitka alkantara,inne grille przód,inne zegary,inne listwy progowe wewnetrzne(z logo s6), przedliftowa inny wydech i zderzak tył(polift a6 miał taki sam jak s6),recaro w standardzia(a6 v8 w opcji),no i nie ma A6 V8 przed liftowego tylko jest tzw. półlift.
To ja porusze troche ważnijsze sprawy niż ta posufitka i napis s6 na progach:
1. Silnik praktycznie ten sam, istotna różnica na rzecz S6 to wieksza średnica przepływki wraz z kolektorem dolotowym, wałki i program.
2. Skrzynia automat model ten sam 5HP24 z tym, że w S6 jest troche krótsza a to za pomocą wałka atakujące/głównego
3. Heble te same.
4. Dyfer ten sam.
5. Tłumik prawie ten sam to zależy jaki A6 bierzemy bo jak motor ARS to A6 ma tylko 2 katy, S6 już spełnia norme E4 i ma 4 katy (puszki praktycznie te same ,x-pipe, tłumiki itd.)
6. Osiągi praktycznie podobne no może o grubość lakieru na rzecz S6.
7. Pompowane błotniki i zderzaki takie same (jak wspomniałeś zderzak tylni półlift rożnił się tym, że miał wydechy schowane).
8. W obydwu maska i przednie błotniki w Alu.
9. Z pierdół to w S6 nie był dostępny bananowy środek więc ponura alcantra się chowana rzecz A6
10. Nie jestem pewien ale czy każda S6 nie powinna mieć obu dużych lusterek i w chromie.
Oczywiście nie spierajmy się co jest lepsze bo zawsze wyższe modele są lepsze na RS6 kończąc ale może w tym temacie wyjaśnią się wszystkie różnice.
To ty nie wprowadzaj ludzi w błąd,ja miałem s6 z DE 2002 rok i lusterka były w kolorze nadwoziaPisi pisze:martin_wml pisze:nie 4 katy tylko 4 sondy lambda
Nie wprowadzaj w bład jak nie wiesz, 4 sondy lambda = 4 katalizatory, 2 wstępne pre katy i 2 normalne.
oba duże lusterka alu polerowanevax pisze:10. Nie jestem pewien ale czy każda S6 nie powinna mieć obu dużych lusterek i w chromie.
tak każda s6 miała recaro i podufitke alkantarę,a carbon w opcji.2 konkretne pytania:
Czy każda S6 miała seryjnie fotele Recaro?
Czy każda S6 miała seryjnie podsufitkę z jasnej lub czarnej Alcantary?
Dekory carbon z tego co widzę po ogłoszeniach były opcjonalne.
I to wszystko przekłada się tylko navax pisze: 1. Silnik praktycznie ten sam, istotna różnica na rzecz S6 to wieksza średnica przepływki wraz z kolektorem dolotowym, wałki i program.
2. Skrzynia automat model ten sam 5HP24 z tym, że w S6 jest troche krótsza a to za pomocą wałka atakujące/głównego
<co?>vax pisze:
6. Osiągi praktycznie podobne no może o grubość lakieru na rzecz S6.
Czy ja gdzieś Kolego napisałem że się tym podniecam?Pisi pisze:tu nie ma różnycy 100KM żeby się podniecać że S6 jest mega szybkie a A6 4.2 to zamulacz