powiem ci ze ladnie to wyglada bez opuszczania:) sam sie zastanawialem nad wiekszymi kolami i innym wzorem oczywiscie ale balem sie troche ze bedzie wygladac jak koza czyli tak jak moj poprzedni samochod przed obnizeniem zawiasow tez mam sline wiec u mnie tez by pewnie wygladalo tak jak u ciebie, zastanawialem sie nad tymi felgami :
ze sie tak wtrące panowie,zawias s line w ori jest 30mm(nie 40 klaksonku ) opuszczony i to jest sline plus pakiet(taki siedzi u mnie)a sline exterior pakiet jest 20mm nizej.pozdro
tomcio77, Dzięki za sprostowanie . Myślałem, że zawias jest o -40mm posadzony. Ale i tak fajnie wygląda tak jak jest. Z tym, że trzeba uważać na "let op drempels"
dokladnie -30mm niekotrych moglo to wprowadzic w blad:).wszystko ponizej jest hardcorem .tomcio masz takie same zawiesznie jak moje jak ci sie spisuje wymieniales juz cos w nim?".pzdr
S-line oryginalnie w audi to jest 30mm w dół istnieje jeszcze sportowe zawieszenie wkładane przy montażu auta i to jest 20mm w dół. 40mm nie występowało fabrycznie. Tylko te dwie opcje które opisałem.
te drugie fele sa zajefajne i ja bym celował w nie. Ale czytając post znalazlem odpowiedz która mnie intrygowala czyli "czy zawiecho z s-line jest obnizone" tylko jak to rozpoznac przy zakupie np uzywanego zawiecha?
Tak jak pisałem wyżej - lampki dotarły i zostały zamontowane i zakodowane i wszystko pięknie działa . Lampy wbrew pozorom są świetnie wykonane. jakoś plastiku porównywalna z oryginałem - zobaczymy jak długo. Wszystko świeci super. Kabelki oraz wtyczki są bardzo solidnie zalane co uniemożliwia przedostanie się wody do elektryki lampy. Po fotki zapraszam do pierwszej strony. Komentować
censored, Dzięki za opinię. Każdy ma swoj gust. Ale ogólnie robię auto w pakiecie czerń (nie wiem czy czytałeś wcześniej) i jak się zakończy wszystko to powinno być spoko. Mi się podoba. Fotki i tak nie pokazą tego co jest w realu niestety.