3.0TDI V6 - Red/Black/20inch/Custom Exhaust beast!
-
Audi A7 Klub
-
Club RS6
-
Audi A7 Klub
Fajna fura , widze,że się rozpędzaszKL4K50N pisze:No i Pany licznik zamontowany. W ASO za 200zł mi go zakodowali i mam wszystkie pełne opcje z 3G (kolor FIS mam identiko jak w 3G), test zegarów, lap timer, cyfrowy prędkościomierz oraz przywrócony stan licznika
Na dniach wymiana końcówek z modelu S6
To jak Ci licznik w ASO zakodowali to powiedz gdzie masz teraz kontrolke od Tempomatu
No nie nie czepiam się , musisz teraz ACC zmodzić żeby licznik w pełni wykorzystać
pozdr .powodzonka
Jest RS7 Plus PERFOR 4.0 V8 TFSI
-
Club RS6
Licznik 4F0920933L nie ma ACC!!wojoo pisze:KL4K50N, numer licznika ktory podałeś wg etki w ogole nie istnieje
4F0920933L pomijając ostatnią litere to tak czy siak numer 4F0920933 nie ma fizycznie ACC (programowo to chyba kazdy ma) czyli nie posiada podswietlenia
wg Etki ACC obsluguje 4F0920932SX oraz 4F0920934AX
Licznik z ACC ma całkiem inny soft.i nie ma podświetlenia opcji km 30-200 oraz kontrolek auta na środku prawej tarczy
Początkowo to takie numerki jak podałes tylko bez X póżniej weszły liczniki na podmiane sewisową z X na końcu
-
Audi A7 Klub
Nie zrozumieliśmy sieKL4K50N pisze:Pany, cicho. Może i nie ma ACC (dla mnie to i tak nie potrzebne)Więc niech zostanie, że licznik nie posiada funkcji ACC. Dla mnie liczył się tylko kolor fis i polift
Po prostu chciałem podpowiedzieć ,jak byś miał licznik pod ACC a systemu fizycznie nie masz ,to pojawia się problem braku kontrolki zwykłego tempomatu
Zastanawia mnie jak ustawili przebieg <szok>
Może nowy program servisowy ODIS ma taką opcje
-
Audi A7 Klub
slaby, Przebieg ustawili mi na parkingu biedronki w Rybniku hahaha. Poprzez OBDII. Stary, mielił program aż 23minuty ale ustawił 
Licznik miał tylko 81tysięcy. W serwisie im mówie ustawcie mi taki przebieg jak miałem, bo nie chce robić przekrętów na kilometrach i chce mieć ori. A oni do mnie, my nie możemy bo producent zabrania... Rozumiem cofnięcie ale przywrócenie...
Licznik miał tylko 81tysięcy. W serwisie im mówie ustawcie mi taki przebieg jak miałem, bo nie chce robić przekrętów na kilometrach i chce mieć ori. A oni do mnie, my nie możemy bo producent zabrania... Rozumiem cofnięcie ale przywrócenie...
-
3.0 BMK 224KM