krzysiek-lex, chodzi mi o to, ze już 5 dzień bijemy pianę nt wtyczki wentylatora. Ty napisałeś, ze nie mozesz znaleÂźć wentylatora z właściwą wtyczką. Sprawdziłem, jest tego duzo na allegro. Rozumiem, że może kwota ok. 130 złotych (nowy zamiennik)jest dla Ciebie w tej chwili nie do przejścia, ale to napisz o tym w 1 poście a nie wiercisz się, że nie ma wtyczki, ale przelutowywać też Ci się nie chce (albo za drogo). Piaty dzien sie temat rozwija, nic z tego nie wynika tylko zasmiecanie forum (tematów o wentylatorach jest bardzo duzo).
Ewentualnie używka z Allegro za 30 zł z obciętym kablem ?
Syczenie z klimy?
- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
"sławek"-dzięki, trochę się tego wystraszyłem bo myślałem że to coś z czynnikiem klimy się dzieje przez ten popsuty wentylator... człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umiera...
kolego RomanS, umiesz liczyc? bo coś mi się wydaje że o wtyczce napisałem 11go a wczoraj był 12ty więc jak wyliczyłeś 5 dni?
domyślam się że to miała byc taka przenośnia, i napisałem że większośc wentylatorów jest z okrągłymi wtyczkami a nie że nie mogę znaleśc, czytaj ze zrozumieniem,ok? i jeżeli chodzi o zaśmiecanie forum to ty właśnie sam to robisz więc o co kaman? chcesz jeszcze na ten temat porozmawiac? chyba nie ma sensu,nie?
pozdrawiam wszystkich.
kolego RomanS, umiesz liczyc? bo coś mi się wydaje że o wtyczce napisałem 11go a wczoraj był 12ty więc jak wyliczyłeś 5 dni?

- Motostacja pl
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Motostacja
- Rocznik: 2004
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
krzysiek-lex, chyba faktycznie nie ma sensu
W drugim poście tego tematu napisałem Ci co syczy ale nie raczyłeś tego zauważyć (umówmy się, że tak właśnie było
).
Chciałem pomóc widząc, że nic nie wiesz o klimie. Chociaż właściwie moim zdaniem temat powinien zasilić śmietnik jako nie wnoszący nic nowego do forum. To wszystko już na forum jest
Dziwne, że Ty jako użytkownik z 1,5 rocznym stażem nie użyłeś szukajki tylko założyłeś nowy temat
Ale generalnie już doszliśmy do końcowych wniosków: mianowicie wiesz już co syczy i że jak masz zepsuty wentylator to musisz go wymienić lub naprawić
Wszystko w temacie 

W drugim poście tego tematu napisałem Ci co syczy ale nie raczyłeś tego zauważyć (umówmy się, że tak właśnie było

Chciałem pomóc widząc, że nic nie wiesz o klimie. Chociaż właściwie moim zdaniem temat powinien zasilić śmietnik jako nie wnoszący nic nowego do forum. To wszystko już na forum jest

Dziwne, że Ty jako użytkownik z 1,5 rocznym stażem nie użyłeś szukajki tylko założyłeś nowy temat

Ale generalnie już doszliśmy do końcowych wniosków: mianowicie wiesz już co syczy i że jak masz zepsuty wentylator to musisz go wymienić lub naprawić

Części samochodowe online - Motostacja pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
RomanS, zauważyłem, zauważyłem tylko nic na ten temat nie odpisałem, mój błąd, sorki i dzięki.szukajki chyba używałem ale nic nie było o syczeniu
. i oczywiście konkluzja jest taka że mam wentylator do wymiany jak na razie to tyle, chyba że po wymianie się okaże że coś jest dalej na rzeczy
a wtedy będę dalej drążył... i uważam jeszcze że nikt tu na forum nie powinien z nikim kotów drzeć, w końcu wszyscy Polacy to jedna rodzina....
a zwłaszcza posiadacze Audi.