Z tego co uadlo mi sie dostrzec to wyglada na zlacze anteny GPS.Młotek 75 pisze:miejsce na jakieś gadżety jest pod spodem a lewarek mam włożony w środek zapasu ?
[ Dodano: 2013-03-18, 17:00 ]
A do czego jest ten kabel zakończony metalową srebrną końcówką ?
"A6 C5 - czego w tym miejscu może brakować"
-
BadBoyKing
- Forum Audi A6 / A7

Jakbym wiedział czego tam niema to bym tematu nie zakładał . Lewarek ze styropianem czy jak to zwał mam w kole a tam czegoś brakuje bo to czarne mocowanie z blachy się rusza jest wiązka z odciętą wtyczką i jakiś kabel ze srebrną metalową więć na bank coś tam było tylko co ?censored pisze:Młotek 75,
Proszę poprawić temat. Nadwozie a6 c5 i brak. Temat ma sugerować/mówic w czym jest problem
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Chodzi o to że teraz temat wygląda jak by było brak A6 C5. Nie jest zbyt sprecyzowany.Młotek 75 pisze:Jakbym wiedział czego tam niema to bym tematu nie zakładał.censored pisze:Młotek 75,
Proszę poprawić temat. Nadwozie a6 c5 i brak. Temat ma sugerować/mówic w czym jest problem
Czy nie lepiej by brzmiał "A6 C5 - czego w tym miejscu może brakować"?
Możesz to sobie skopiować w pole tematu
Oki 
Mam nowe zdjęcia póżniej dodam
O tą blachę mi chodzi .Co tam mogło być? Iwidać te kable .
![Obrazek]()
Pod zmieniarką i nawigacją jest coś takiego ?
![Obrazek]()
Wyjąłem całość i okazało się że nie wszystko jest podłączone ?
![Obrazek]()
Tu jeszcze zdjęcie od przodu po wyjęciu .
![Obrazek]()
Znalazłem jakieś dwie kostki jedna ma zrobione mostki ?A druga widać że pasuje do tej pierwszej tak ma być ?
![Obrazek]()
Ato chyba to jest do czujników wstecznego ale i tak raczej nie działa bo po włączeniu wstecznego piszczy kilka sekund i nic więcej no chyba że działa na kilka centymetrów od przeszkody ?
![Obrazek]()
No i to by było na razie tyle
Mam nowe zdjęcia póżniej dodam
O tą blachę mi chodzi .Co tam mogło być? Iwidać te kable .
Pod zmieniarką i nawigacją jest coś takiego ?
Wyjąłem całość i okazało się że nie wszystko jest podłączone ?
Tu jeszcze zdjęcie od przodu po wyjęciu .
Znalazłem jakieś dwie kostki jedna ma zrobione mostki ?A druga widać że pasuje do tej pierwszej tak ma być ?
Ato chyba to jest do czujników wstecznego ale i tak raczej nie działa bo po włączeniu wstecznego piszczy kilka sekund i nic więcej no chyba że działa na kilka centymetrów od przeszkody ?
No i to by było na razie tyle
-
jmm
Ale dałeś foty 
Na drugim foto to korytko na drobiazgi
Co do czujników cofania, to jak piszczy to znaczy, że jest awaria, pewnie któryś czujnik odmówił posłuszeństwa. Wrzuć wsteczny i przykładaj palec do każdego z czujników jak słychać cykanie to sprawny. Ewentualnie podłącz pod kompa i sprawdź dokładnie, który niedomaga.
Na drugim foto to korytko na drobiazgi
Co do czujników cofania, to jak piszczy to znaczy, że jest awaria, pewnie któryś czujnik odmówił posłuszeństwa. Wrzuć wsteczny i przykładaj palec do każdego z czujników jak słychać cykanie to sprawny. Ewentualnie podłącz pod kompa i sprawdź dokładnie, który niedomaga.