Z tego co uadlo mi sie dostrzec to wyglada na zlacze anteny GPS.Młotek 75 pisze:miejsce na jakieś gadżety jest pod spodem a lewarek mam włożony w środek zapasu ?
[ Dodano: 2013-03-18, 17:00 ]
A do czego jest ten kabel zakończony metalową srebrną końcówką ?
"A6 C5 - czego w tym miejscu może brakować"
-
- Forum Audi A6 / A7
Jakbym wiedział czego tam niema to bym tematu nie zakładał . Lewarek ze styropianem czy jak to zwał mam w kole a tam czegoś brakuje bo to czarne mocowanie z blachy się rusza jest wiązka z odciętą wtyczką i jakiś kabel ze srebrną metalową więć na bank coś tam było tylko co ?censored pisze:Młotek 75,
Proszę poprawić temat. Nadwozie a6 c5 i brak. Temat ma sugerować/mówic w czym jest problem
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Chodzi o to że teraz temat wygląda jak by było brak A6 C5. Nie jest zbyt sprecyzowany.Młotek 75 pisze:Jakbym wiedział czego tam niema to bym tematu nie zakładał.censored pisze:Młotek 75,
Proszę poprawić temat. Nadwozie a6 c5 i brak. Temat ma sugerować/mówic w czym jest problem
Czy nie lepiej by brzmiał "A6 C5 - czego w tym miejscu może brakować"?
Możesz to sobie skopiować w pole tematu
Oki
Mam nowe zdjęcia póżniej dodam
O tą blachę mi chodzi .Co tam mogło być? Iwidać te kable .
Pod zmieniarką i nawigacją jest coś takiego ?
Wyjąłem całość i okazało się że nie wszystko jest podłączone ?
Tu jeszcze zdjęcie od przodu po wyjęciu .
Znalazłem jakieś dwie kostki jedna ma zrobione mostki ?A druga widać że pasuje do tej pierwszej tak ma być ?
Ato chyba to jest do czujników wstecznego ale i tak raczej nie działa bo po włączeniu wstecznego piszczy kilka sekund i nic więcej no chyba że działa na kilka centymetrów od przeszkody ?
No i to by było na razie tyle
Mam nowe zdjęcia póżniej dodam
O tą blachę mi chodzi .Co tam mogło być? Iwidać te kable .
Pod zmieniarką i nawigacją jest coś takiego ?
Wyjąłem całość i okazało się że nie wszystko jest podłączone ?
Tu jeszcze zdjęcie od przodu po wyjęciu .
Znalazłem jakieś dwie kostki jedna ma zrobione mostki ?A druga widać że pasuje do tej pierwszej tak ma być ?
Ato chyba to jest do czujników wstecznego ale i tak raczej nie działa bo po włączeniu wstecznego piszczy kilka sekund i nic więcej no chyba że działa na kilka centymetrów od przeszkody ?
No i to by było na razie tyle
Ale dałeś foty
Na drugim foto to korytko na drobiazgi
Co do czujników cofania, to jak piszczy to znaczy, że jest awaria, pewnie któryś czujnik odmówił posłuszeństwa. Wrzuć wsteczny i przykładaj palec do każdego z czujników jak słychać cykanie to sprawny. Ewentualnie podłącz pod kompa i sprawdź dokładnie, który niedomaga.
Na drugim foto to korytko na drobiazgi
Co do czujników cofania, to jak piszczy to znaczy, że jest awaria, pewnie któryś czujnik odmówił posłuszeństwa. Wrzuć wsteczny i przykładaj palec do każdego z czujników jak słychać cykanie to sprawny. Ewentualnie podłącz pod kompa i sprawdź dokładnie, który niedomaga.