Jest to miejsce z płytą pośrednią. W zależności od wersji był tam montowany:Młotek 75 pisze: O tą blachę mi chodzi .Co tam mogło być? Iwidać te kable .
(Pierwsze zdjęcie)
- sterownik parktronika
- sterownik regulacji automatycznej reflektorów
- sterownik ogrzewania postojowego (z pilotem)
Jak napiszesz mi jakiego koloru są przewody w obciętej wtyczce to napiszę Ci jaki moduł (z tych wymienionych powyżej) powinien się tym znajdować.
Jak już napisał Kolega powyżej to jest wytłoczka na różne 'pierdoły'Młotek 75 pisze: Pod zmieniarką i nawigacją jest coś takiego ?
(Drugie zdjęcie)
U mnie w Avancie też są kostki, które jak się orientowałem służą do podłączenia wiązki haka holowniczego. Jednakże nie drążyłem tematu dalej, więc nie mogę potwierdzić tej informacji.Młotek 75 pisze: Znalazłem jakieś dwie kostki jedna ma zrobione mostki ?A druga widać że pasuje do tej pierwszej tak ma być ?
(Piąte zdjęcie)
Jaką funkcję pełni mostek u Ciebie - nie mam pojęcia. (Napisz jakie są kolory kabli w oryginalnej wtyczce oraz ile pinów ma wtyczka a postaram się coś znaleźć)
Jako że nie masz zamontowanego oryginalnego modułu parktronica, możesz mieć zainstalowany zestaw niefabrycznych czujników, z modułem sterującym przedstawionym na zdjęciu (słaba jakość więc nie można tego potwierdzić). Oryginał parktronik da się zdiagnozować vagiem, który nakieruje na źródło usterki. W przypadku niefabrycznych instalacji diagnostyka i usuwanie błędów może być bardzo kłopotliwe.Młotek 75 pisze: Ato chyba to jest do czujników wstecznego ale i tak raczej nie działa bo po włączeniu wstecznego piszczy kilka sekund i nic więcej no chyba że działa na kilka centymetrów od przeszkody ?
(Szóste zdjęcie)