Nie bede się sprzeczał ale napisałem to co zaobserwowałem.
Mam podobne spostrzeżenia. U mnie jest tak, że jak WYÂŁÂĄCZę ESP to auto chce mnie zabić. Nic mi nie chrobota, hamuje, spowalnia itp. itd. Albo to ja jestem takim nieczułym mamutem. Natomiast gdy jest włączone, to mój 12 letni syn bez problemu by pojeździłpiotrek24dm pisze:Sorry ale z napędem na przód nawet gdyby kontrolka działała i ASR spełniał swoją rolę to i tak nigdzie nie wjedziesz. Nie spodziewaj się cudów po napędzie na jedno koło. Quattro to w ogóle inny świat. Tam czy on czy off nie ma znaczenia chyba że podjeżdżasz pod górkę i koła po przeciwległej stronie znajdują się w powietrzu. To wtedy ESP on i nie ma góry pod którą QUATTRO sobie nie poradzi.
Identycznie mam.Wyrwiząb pisze:Mam podobne spostrzeżenia. U mnie jest tak, że jak WYÂŁÂĄCZę ESP to auto chce mnie zabić. Nic mi nie chrobota, hamuje, spowalnia itp. itd. Albo to ja jestem takim nieczułym mamutem. Natomiast gdy jest włączone, to mój 12 letni syn bez problemu by pojeździłpiotrek24dm pisze:Sorry ale z napędem na przód nawet gdyby kontrolka działała i ASR spełniał swoją rolę to i tak nigdzie nie wjedziesz. Nie spodziewaj się cudów po napędzie na jedno koło. Quattro to w ogóle inny świat. Tam czy on czy off nie ma znaczenia chyba że podjeżdżasz pod górkę i koła po przeciwległej stronie znajdują się w powietrzu. To wtedy ESP on i nie ma góry pod którą QUATTRO sobie nie poradzi.