TDIpower zgłoś się do fabiano82, on na pewno Ci to ogarnieTDIpower pisze:Panowie przy okazji moze ktos pomoc w okolicach UK Padla mi chyba anntenka gps w sat nav nie pokazuje dobrze gdzie jestem na mapie ma ktos jakies doswiadczenie w tym temacie bede bardzo wdzieczny z gory dzieki i pozdrwiam
A62.7 v6 tdi,mmi 3g,kamera cofania,236KM 514NM
- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki wysłałem mu PW czekam na odpowiedz , a nie wiesz z jakich okolic on jest???alexpulawy pisze:TDIpower zgłoś się do fabiano82, on na pewno Ci to ogarnieTDIpower pisze:Panowie przy okazji moze ktos pomoc w okolicach UK Padla mi chyba anntenka gps w sat nav nie pokazuje dobrze gdzie jestem na mapie ma ktos jakies doswiadczenie w tym temacie bede bardzo wdzieczny z gory dzieki i pozdrwiam
- tomciup
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
fabiano82 z Luton jest i polecam również.TDIpower pisze: a nie wiesz z jakich okolic on jest???
A na temat autka - Jest Super. Wewnątrz kiera powala i pare gażetów może uprzyjemnić jazde. Wyjątkowy środek. Wynik remapy rewelacja. Sam się przymierzam do takiego zabiegu. Popraw opisić bo masz FWD a to przecież cztery kółka zasuwają.
Pozdrowionka
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie to przód napęd jest;-) tylko listwy i środkowy tunel i przyciski aluminiowe ma od rs6 chyba;-)tomciup pisze:fabiano82 z Luton jest i polecam również.TDIpower pisze: a nie wiesz z jakich okolic on jest???
A na temat autka - Jest Super. Wewnątrz kiera powala i pare gażetów może uprzyjemnić jazde. Wyjątkowy środek. Wynik remapy rewelacja. Sam się przymierzam do takiego zabiegu. Popraw opisić bo masz FWD a to przecież cztery kółka zasuwają.
Pozdrowionka
Macie jakiś numer do tego gościa bo na PW nie odpisał jeszcze
PS nad wirusem sie nie zastanawiaj żałować nie będziesz
-
- Forum Audi A6 / A7
No i już zrobione troszkę to zajęło ale już mapy 2012 są. Dwie godzinki i wszystko smiga
[ Dodano: 2015-01-12, 23:45 ]
Mały update....Oponki zmienione na pirelli p zero , sprzęgło i dwumas wymienione w wakacje,wymiana całkowita oświetlenia wewnętrznego na led plus hologramy audi pod dzwiami kierowcy i pasażera
Edytowałem post zgodnie z Regulaminem. (szalony)
[ Dodano: 2015-01-12, 23:45 ]
Mały update....Oponki zmienione na pirelli p zero , sprzęgło i dwumas wymienione w wakacje,wymiana całkowita oświetlenia wewnętrznego na led plus hologramy audi pod dzwiami kierowcy i pasażera
Edytowałem post zgodnie z Regulaminem. (szalony)
Ostatnio zmieniony 13 sty 2015, 16:40 przez TDIpower, łącznie zmieniany 1 raz.