Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[warsztat] AZ serwis Gdańsk

ODPOWIEDZ
MikeeNHa

Post autor: MikeeNHa » 12 paź 2012, 09:39

xorea pisze:0x4B25A napisał/a:
Zastanawia mnie tylko, dlaczego nikt z pracowników tego serwisu nie wypowie się na ten temat... pomimo aktywnej obecności na forum

Pewny jestes?
Z tego co mi wiadomo,to nei siedza na forum.....
To Ci źle wiadomo.. Wystarczy sprawdziić profil np. użytkownika PIERO i już wiadomo, że ostatnie logowanie to : Dzisiaj 0:49 (Minut: 36)

Więc jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz wcale !

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 12 paź 2012, 11:18

xorea pisze:Pewny jestes?
<tak>

MikeeNHa pisze:To Ci źle wiadomo.. Wystarczy sprawdziić profil np. użytkownika PIERO i już wiadomo, że ostatnie logowanie to : Dzisiaj 0:49 (Minut: 36)
Dokładnie tak... nawet porad udzielił w tym temacie: a6-c6-20tdi-problem-z-20-tdi-glosna-pra ... htm#545163

Awatar użytkownika
AGUARES
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: AGUARES » 12 paź 2012, 13:05

bo leja na wasze wypociny i tak beda mieli klientow a wdawanie sie w wasze pyskowki poprostu im wisi bo tylko podgrzaloby to atmosfera a tak to za jakis czas nikt juz nie bedzie pamietal waszych wypocin <lol> <lol>

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 12 paź 2012, 13:20

AGUARES pisze:bo leja na wasze wypociny i tak beda mieli klientow a wdawanie sie w wasze pyskowki poprostu im wisi bo tylko podgrzaloby to atmosfera a tak to za jakis czas nikt juz nie bedzie pamietal waszych wypocin
To nie są żadne 'wypociny' tylko opinie ludzi, którzy nie są zadowoleni z płatnej usługi... może Twoim zdaniem najlepiej nic nie pisać?

P.S. Przyjrzyj się lepiej na swoje wypociny, bez znaków interpunkcyjnych i diakrytycznych... o słownictwie jakże 'wysokich lotów' nie wspomnę... ;|

Awatar użytkownika
AGUARES
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: AGUARES » 12 paź 2012, 16:13

0x4B25A pisze:
AGUARES pisze:bo leja na wasze wypociny i tak beda mieli klientow a wdawanie sie w wasze pyskowki poprostu im wisi bo tylko podgrzaloby to atmosfera a tak to za jakis czas nikt juz nie bedzie pamietal waszych wypocin
To nie są żadne 'wypociny' tylko opinie ludzi, którzy nie są zadowoleni z płatnej usługi... może Twoim zdaniem najlepiej nic nie pisać?

P.S. Przyjrzyj się lepiej na swoje wypociny, bez znaków interpunkcyjnych i diakrytycznych... o słownictwie jakże 'wysokich lotów' nie wspomnę... ;|
polonista sie znalazl heeh chyba ci sie fora porypaly

rumbo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: rumbo » 12 paź 2012, 17:10

niemy88 pisze:
rumbo pisze:
niemy88 pisze: Dziwne? jezeli nie ma w okolicy zadnych warsztatow ktore moga cos zrobic to sie bierze to co sie ma. Nadal takie dziwne?
aha,czyli są najlepsi w całym trójmieście i okolicznych miejscowościach,tak?
Ty to powiedziałeś, nie mam obowiązku tłumaczyć Ci się dlaczego i w jakich okolicznościach do nich trafiłem, bo to akurat jest najmniej ważne. Jeżeli czujesz taka potrzebę zdobywania wiedzy i szczegółów na ten temat to już nie mój problem. Ważne jest to, że wiem jakimi prawami rządzi się ten warsztat. Nie musisz mi wierzyć i czytać moich wypowiedzi - nikt Cię do tego nie zmusza. A jeżeli Ci się to nie podoba to już tylko Twoja indywidualna sprawa. Mam nadzieje, że swoimi spostrzeżeniami pomogę jakiejś grupce ludzi, którzy będą chcieli skorzystać z ich usług i wezmą poprawkę na pewne rzeczy po przeczytaniu mojego postu.
...beznadziejny warsztat,ale naprawiam auto u nich,bo są najlepsi...

taki oto sens płynie z twoich wywodów,irracjonalizm połączony z hipokryzją...

niemy88
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: niemy88 » 12 paź 2012, 20:00

rumbo pisze:
niemy88 pisze:
rumbo pisze: aha,czyli są najlepsi w całym trójmieście i okolicznych miejscowościach,tak?
Ty to powiedziałeś, nie mam obowiązku tłumaczyć Ci się dlaczego i w jakich okolicznościach do nich trafiłem, bo to akurat jest najmniej ważne. Jeżeli czujesz taka potrzebę zdobywania wiedzy i szczegółów na ten temat to już nie mój problem. Ważne jest to, że wiem jakimi prawami rządzi się ten warsztat. Nie musisz mi wierzyć i czytać moich wypowiedzi - nikt Cię do tego nie zmusza. A jeżeli Ci się to nie podoba to już tylko Twoja indywidualna sprawa. Mam nadzieje, że swoimi spostrzeżeniami pomogę jakiejś grupce ludzi, którzy będą chcieli skorzystać z ich usług i wezmą poprawkę na pewne rzeczy po przeczytaniu mojego postu.
...beznadziejny warsztat,ale naprawiam auto u nich,bo są najlepsi...

taki oto sens płynie z twoich wywodów,irracjonalizm połączony z hipokryzją...
Widzę kolego, że boli Cię to co piszę.. i bardzo dobrze ! Niech Cię boli dalej i życzę Ci miłego wkurzania się przed monitorem po przeczytaniu tego co napisałem. ÂŚmieszą mnie tacy ludzie jak TY. Sorry za OFF

PS. To co napisałeś to tylko Twoje wymysły a nie moja opinia.

rumbo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: rumbo » 12 paź 2012, 20:18

niemy88,rozbawiłeś mnie :)

widzę,że z konwersacją równie kiepsko,co z argumentacją i logiką...

MikeeNHa

Post autor: MikeeNHa » 12 paź 2012, 22:13

Panowie,

Nie odbiegajcie od tematu i nie na tym to polega, zeby robic sobie jakies wycieczki!

AGUARES
Jesli uwazasz, ze to co jest tu opisywane jest wypocinami i nie wplynie na liczbe Klientow Az-Serwis to sie grubo mylisz. Reklama jest dzwignia handlu i to samo tyczy sie anty-reklamy.

Tak samo jak w/w serwis byl polecany na tym forum to jakos nikt nie mial problemu z tym, ale jak wyszlo cos nie halo to nagle uzytkownicy z 3miasta odzywaja sie w obronie, ale z jakimi argumentami ? "ze nikt z AZ nie siedzi na forum" ? To juz zostalo wyjasnione strone wczesniej. Czy moze stwierdzeniem "bo leja na wasze wypociny i tak beda mieli klientow a wdawanie sie w wasze pyskowki poprostu im wisi bo tylko podgrzaloby to atmosfera a tak to za jakis czas nikt juz nie bedzie pamietal waszych wypocin". Jesli Twoim zdaniem AZ-Serwis zwisa to co jest tutaj opisywane i leje na swoich Klientow to zycze powodzenia ;)

Ja uwazam, ze kazdy ma prawo do bledu bo jestesmy tylko ludzmi i tylko ten co nic nie robi ich nie popelnia. Ale zlewanie swoich Klientow, lub zniechecanie przyszlych brakiem reakcji na mlyn, ktory tutaj sie zaczyna jest strzalem w kolano.

satch
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: satch » 13 paź 2012, 13:16

Bertu pisze:Witam Wszystkich. Dobrywieczor.
Po przeczytaniu tych wszystki ochhow ,,, achhow na temat serwisu AZ , az wierzyc mi sie nie chcialo ze taki serwisy jeszcze istnieja .
Szybko jednak wyszla cala prawda na jaw. Dzieki wielkie za te wszystkie opinie na temat tego serwisu. Z braku czasu juz chcialem sie do nich wybrac ,,,, ale teraz mam duze watpliwosci.
Nie pozostaje nic innego jak samemu zadbac o Autko.
Jeszcze raz dziekuje za rozjasnienie sprawy .
Pozdrawiam Serdecznie
widzę kolega z Bielawy ja jechałem z Wrocławia już półtora roku temu he teraz już przygoda z C6 praktycznie skończona
miało być przyjemne z pożytecznym a wyszło tylko przyjemne
jeśli mogę kogoś polecić z Wrocławia to chyba Lubonia z Gnieźnieńskiej mimo wszystko <okok>
GPW

xorea
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: xorea » 13 paź 2012, 17:56

Byles i co?zadowolony?

saintdf

Post autor: saintdf » 13 paź 2012, 18:46

Witam wszystkich.Czytam to wszystko i postanowiłem też coś napisać w temacie.Jakieś 18 miesięcy temu robiłem u nich autko.Przejechałem całą Polske by "ozywili" moją niunie.Miała być wymieniona turbina na mocniejszą , drobny wirusik i naprawa nieszczęsnego imbusika.Przy okazji wymiana rozrządu i czyszczenie wtrysków.

Tak samo mówili,że mam iść na miasto ,bo nie lubią jak im się patrzy na ręce.Auto stało 2 dni u nich.Odbieram autko i dowiaduję się,że DPF musiał zostać wywalony (bez mojej zgody-stwierdził szef,że nie chciał do mnie po nocy dzwonić) , dwa wtryski do wymiany.Nie wiem dlaczego ,ale wystawały wyżej niż dwa inne.

Po odbiorze-jechalem do Niemiec.Autko chodziło gorzej niż przed naprawą.Przy popuszczeniu gazu mam wrażenie jakbym nie dawał go w ogóle.Trzepie całą budą jak przyspieszam.Stwierdzili,że to dwumas jest do wymiany.Tylko dziwne,bo przedtem tego nie było.Kolejna sprawa to kontrolka minimum oleju.Oczywiście od naprawy zaczęła się pokazywać po przejechaniu ok. 50 km. ,a olej jest.Juz jadąc za granice zadzwoniłem do szefa,że takie coś sie dzieje.Podjechał do Gdyni i dolał olej.Dodal też ,że jak sie znowu pokaże to kabelkiem mogę sobie wyłączyć sensor poziomu oleju.

Po jakimś czasie postanowiłem do nich napisać,że od naprawy u nich w warsztacie takie coś się dzieje.Dostałem odpowiedź,że mogę podjechać (z południa Polski) i zdiagnozują auto i jak się okaże ,że to ich wina to wymienią.Odpisałem ,że nie uśmiecha mi się jechać przez całą Polskę,by usłyszeć ,że to nie ich wina (tak na bank by było,bo jak to sprawdzą?) i do dzisiaj zero odzewu.Znajomy z moich okolic też był u nich i też nie jest zadowolony.Odradzam

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 13 paź 2012, 19:33

Myślę, że powyższe negatywne komentarze, dadzą wielu osobom do myślenia <okok>

Awatar użytkownika
KrzysiekR
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: KrzysiekR » 13 paź 2012, 20:26

Auto Złom kasacja pojazdów <figielek>

maxx30gda
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: maxx30gda » 13 paź 2012, 21:40

Witam.Wczesniej robiłem u nich parę pierdółek typu wahacze,drobna elektronika.W tej chwili auto jest u nich ponieważ musiałem oddać silnik do naprawy gwarancyjnej.Dodam , że nie oni robili remoncik.Przy okazji uszczelniłem skrzynie i zmieniłem olej itp.Do tej pory musze uczciwie przyznać że nie mogę narzekać na kontakt serwisu ze mną ponieważ za każdym razem kiedy trzeba było podjać jakąs wiażąca decyzję p.Jacek dzwonił do mnie.Sami zapakowali silnik i wysłali kurierem jak prosiłem.Fakt że trochę wolno idzie im teraz montaż ale o tym równiez wczesniej zostałem uprzedzony ( nawał pracy ).Auto odbieram we wtorek i mam nadzieję że wszystko bedzie jak trzeba.Mam również nadzieję że nie bedzie mnie nikt próbowal kroic za mocno bo blado to widze.Do tej pory tak jak pisałem wcześniej zwracałem uwage przy odbiorze auta na szczegóły.Zdarzyło się tu i ówdzie małe potknięcie ale to były mało istotne sprawy.Po odbiorze auta napisze co i jak i wystawię opinie wiażącą.Myślę że Dosyć spora naprawa w przypadku mojego Allroada da aktualny obraz czy dzieje sie tam dobrze czy raczej nie bardzo.Sam jestem ciekaw.
Audi Allroad 2.5 tdi 2002 , VW Phaeton 3.2 b+lpg 2002

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl