A6 C6 3.0 TDI Quattro
A6 C6 3.0 TDI Quattro
Witam kolegów przedstawiam moje marzenie a mianowicie A6 c6 sedan z 2006.06 Auto kupiłem od 1 właściciela , jest to auto z Pl salonu, przebieg oryginalny 102.XXX i ciągle rośnie. Auto jest bezwypadkowe, kilka zaprawek po obcierkach parkingowych ,zero szpachli :) szybki w oryginale.
Wyposażenie :
-silnik 3.0 tdi ASB quattro , tiptronic bez Dpf !
-skóry,
-MMI,
-BT,
-kierownica multifunkcyjna,
-Come -leving - home,
-bixenon skrętny,
-kierownica multifunkcyjna, trzyramienna,
-grzane fotele oraz kanapa tylna,
-pamięć przednich foteli,
-pełna elektryka przednich foteli,
-climatronik,
-alarm,
-parktonic,
-elektryczne, podgrzewane i składane lusterka,
-elektryczna roleta tylnej szyby,
-czujnik deszczu,
-lusterka fotochromatyczne,
-światła do jazdy dziennej ( opcja auto),
-oraz wiele , wiele innych.
Moje odczucia , super auto, spalanie jak na razie przy spokojnej jeździe do 120km/h to 8.8 litra 70% trasa 30% miasto. Auto doinwestowane , regularnie serwisowane , we wrześniu tego roku wymienimy kolektor w ASO na nowy, na gwarancji Co do modów jakie planuje to jak się nim nacieszę , muszę pomyśleć nad spolszczeniem MMI , pokombinować z BT bo nie mogę skopiować książki telefonicznej , chciałbym jeszcze odblokować TV oraz wizualizację Parktronic na MMI. Na wiosne szybki ściemnić i może jakąś inną felgę.
Jedyny mankament to głuche stuki w przednim zawieszeniu przy pokonywaniu jakiś nierówności przy niskich prędkościach, może jakieś pomysły co to może być Bo byłem na przeglądzie i wszystko ok, tak diagnosta mi powiedział, ale słychać podczas jazdy delikatne , głuche stuki, jakby jakieś element gumowo-metalowy
Wyposażenie :
-silnik 3.0 tdi ASB quattro , tiptronic bez Dpf !
-skóry,
-MMI,
-BT,
-kierownica multifunkcyjna,
-Come -leving - home,
-bixenon skrętny,
-kierownica multifunkcyjna, trzyramienna,
-grzane fotele oraz kanapa tylna,
-pamięć przednich foteli,
-pełna elektryka przednich foteli,
-climatronik,
-alarm,
-parktonic,
-elektryczne, podgrzewane i składane lusterka,
-elektryczna roleta tylnej szyby,
-czujnik deszczu,
-lusterka fotochromatyczne,
-światła do jazdy dziennej ( opcja auto),
-oraz wiele , wiele innych.
Moje odczucia , super auto, spalanie jak na razie przy spokojnej jeździe do 120km/h to 8.8 litra 70% trasa 30% miasto. Auto doinwestowane , regularnie serwisowane , we wrześniu tego roku wymienimy kolektor w ASO na nowy, na gwarancji Co do modów jakie planuje to jak się nim nacieszę , muszę pomyśleć nad spolszczeniem MMI , pokombinować z BT bo nie mogę skopiować książki telefonicznej , chciałbym jeszcze odblokować TV oraz wizualizację Parktronic na MMI. Na wiosne szybki ściemnić i może jakąś inną felgę.
Jedyny mankament to głuche stuki w przednim zawieszeniu przy pokonywaniu jakiś nierówności przy niskich prędkościach, może jakieś pomysły co to może być Bo byłem na przeglądzie i wszystko ok, tak diagnosta mi powiedział, ale słychać podczas jazdy delikatne , głuche stuki, jakby jakieś element gumowo-metalowy
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 21:26 przez pompon60, łącznie zmieniany 3 razy.
Więcej zdjęć
Więcej obiecanych zdjęć ASi
jutro jadę na wymianę tych gum amortyzatora co siedzą w kielicha, bo niby sie wytłukły, zobaczymy jak mi gość wymieni koszt gum lemfordera to 130 zeta za 2 sztuki , robota po 120 zeta za stronę tak się z mechanikiem zgadałem. Jeśli to nie wyleczy "głuchych stuków" to następne do wymiany pójdą te łączniki w kształcie rączki do walizki. Powiedzcie czy trzeba będzie robić zbieżność jak mi wyjmie całą kolumnę lecz nie będzie ruszał kątów??
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-